- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velar
csendes tag
válasz
adamka16 #1051 üzenetére
Nem találtam rajta jumpert. Hacsak nem a borda alatt van. Azt nem szedtem le. (amikor meg leszedtem - 2 hónapja -, akkor meg nem kerestem még jumpereket
)
Tehát nincs megoldás rá? Ha kicseréltetem a kártyát ugyanilyenre, akkor ugyanez lesz a probléma? Gyártási hiba kizárt? Nem szeretném a teljes gépet lecserélni, de felkapom a cukrot, és arra költöm a félrerakott pénzt még a végén. Pedig ez a kártya már egy foltozás volt, hogy még 2-3 évig kibírjam ezzel a géppel. -
Velar
csendes tag
Üdvözletem! 3650-es AGP-s ATI-m van. Egy ATI 9800RX-et cseréltem re erre, mert az már haldokolt. Olyan problémám van, hogy állandóan fagy a gépem. Ált. csak akkor ha játszok vele (pedig a Warcraft 3, és a WOW nem olyan gépigényes, nem is raktam fel a grafikát). Gondoltam egyet és kikapcsoltam a VPU recovery funkciót (asszem ez a neve), és ez után csodák csodájára végre kék halállal fagyott, és nem csak "lemerevedett". Kiírta: ati2dvag.dll hibája miatt végtelen ciklusba ment a kari. Rákerestem neten, és csupa "sarlatánságokat" találtam rá megoldásként. Az egyiket kipróbáltam, és láss csodát nem fagyott többet. Egy hétig. Most már 1 óra alatt 4-5-ször is képes lefagyni. Hozzáteszem azóta sem kék halállal fagy, csak simán megáll a kép, ritkán pedig elveszi a jelet a monitortól. Újra sosem indul magától, reset segít csak. Ötletem nem sok van már, teljesen új gép összedobásán is gondolkozom, de arra most fukar vagyok. Az eredeti driver-rel is fagyott. Az ATI honlapján lévő driverrel el sem indult, a Sapphire drivere van most fönt (elvégre olyanom van). A gép teljesen újra lett rakva emiatt (mondjuk 4-5 év után ráfért
), és probléma ugyanaz. [Egyébként van egy olyan játék (Railroad Tycoon 3) ami csak akkor fut normálisan (5 percenkénti lefagyás helyett óránkénti), ha kikapcsolom a teljes hardware-es gyorsítást. Kicsi FPS-sel, de legalább fut. De ez lehet, hogy játék hibája ebben az esetben. Leírtam ezt is, hátha segít a tisztán látásban]
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest