- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
elfelejtette #1181 üzenetére
Gondolom akkor a mostani karimra is jó lenne, igaz? Mennyire lenne hűs? Mondjuk 850-re húzott maggal és leterhelve egy cuki szőrös fánkkal.
-
geprombolo
őstag
válasz
elfelejtette #1179 üzenetére
Mennyiért vesztegetik az általad említett hűtőt?
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #1177 üzenetére
Lehet, hogy nagyon noob a kérdés, de a kétszer akkora pontszám a 3dmarkban az kétszer annyi fps-t is jelent? (megközelítőleg) Vagy milyen alapon számolják ki a pontszámot?
-
geprombolo
őstag
Mekkora különbség van az Asus EAH 3650 Silent Magic 512 (nem tudom a pontos típusát, Aquából vettem, nincs már listán) és egy Asus 4650 között? Főleg a teljesítménybeli különbség érdekel, meg az, hogy mennyire csendes, mert irtó kicsi a hűtő rajta és nem nyomatja ki a házból a levegőt. Lehet erre tenni valami nagyobb kúlert, hogy jobb legyen a hatásfoka, meg a zaja? Köszi
-
geprombolo
őstag
Nem tudom, hogy kérdezte-e már valaki, így kérem türelmeteket. A kérdésem az, hogy létezik-e valamilyen patch, vagy bármi, amitől a régi AGP-s játékok (tényleg régiekre gondolok, mint pl. a Drakan- Order of the Flame) életrekelnek a PCIE-s kártyákon. Hogy pontosabban leírjam a jelenséget: A fentebb említett Drakan (tudom, hogy régi, meg ósdi, de szeretem, néha passzióznék vele) a gépemen (Asus HD3650 PCIE) épp csak döcög, olyan 1-2 fps, függetlenül a beállításoktól (vagy legalábbis azok nem befolyásolják olyan mértékben, mint annó az AGP-s karimon). Ugyanaz a gamé simán elfut az integrált karin a notimon, (Intel 915GM Express meg Celeron M 1,4 GHz). Minden segítséget nagyon köszönök elölre is
A kérdést már bedobtam az azonnali vga-s totyikba, ott nem kaptam rá választ. Ha bárkinek van ötlete, szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest