- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
hat nalam s1-el a vrm kurvara melegszik
1,15V-ot kap most de felek leolvad a vrm
90 fole es felmegy terheles alatt h a f@sz esne bele. -
Picco
addikt
válasz
msgt.fubar #11227 üzenetére
a kingmaxok nem szeretik a visszaosztogatast
-
Picco
addikt
hali
biztos h 2900-pro-d van?
en tegnap toltam fel ra az S1-et, nem volt egyszeru, nekem raadasul nem is rev2-van.
figy a lukak jo helyen vannak amire figyelni kell az az h beteszd a csavarokat becsavarod annyira h meg lotyogjon az egesz es onnantol minden csavaron csak 1-et forditasz es nem huzod ra mint az allat!!!
amugy szedd le a hutot es nezd meg h nem e sikerult lepattintanod a gpu-bol egy darabot...bar inkabb szenzorhibara gyanakszom
melegszik az s1 bordaja?nemsokara jovok vissza megyek boltba utana tudok valaszolni
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
válasz
HolyFire #11055 üzenetére
1.25-ot neki aztan toljad ra a 900-at, ne foglalkozz semmivel
ramokat viszont ne tedd 2100 fole...nem fog menni szvsz, bar nezd meg h milyen chipek vannak rajta aztan kiderulwinfos hulye, gondolom azota raturtal meg 1-2 progit es visszavette a geped...mas otletem nincs
-
Picco
addikt
válasz
SystemRoot #11045 üzenetére
akkor magyarazd el nekem a vizhures-ertelmet, jobb tunning eredmenyeket ersz el vele mert jobban hut meg ha nem is kemeny minuszokba mint a kompresszorral es a szarazjeggel.
-
Picco
addikt
ha minden jol megy holnap lesz egy s1-em...na majd azzal lesz itt nemulass
-
Picco
addikt
válasz
banderasz77 #11009 üzenetére
crysis az uj vidkari stress testem
ha az megy vele feloraig akkor barmi -
Picco
addikt
hi
S1 rev1-es is felmegy a kaira kis barkacssal vagy csak a rev2?
mi a kulombseg koztuk? -
Picco
addikt
a tap keves neki, a procin huzni kellene de sztem 2900pro best buy ha nem erdekel a fogyasztasa.
3850-hez is keves lenne a tapod ugy lehet....
teljesitmenben joval jobb+ ha meg huzod is(mindegyiket 2900xt orajelere lehet huzni de inkabb tovabb!)
az S1 rev2.-es a kartyadon? mert akkor az kellene nekem -
Picco
addikt
válasz
Armando_19 #10707 üzenetére
csere 1:1-be?
-
Picco
addikt
válasz
Armando_19 #10704 üzenetére
miert valtasz 3850-re?
-
Picco
addikt
válasz
banderasz77 #10702 üzenetére
a hr3 eleg draga vegulis....de kicsit sok erte....sot elegge.
-
Picco
addikt
nekem volt 2600xt-m, a teljesitmenye kb a 2900pro fele vagy inkabb egyharmada
-
Picco
addikt
mukodes kozben nektek eg a kari sarkaban egy led?
mindtha eddig nem egett volna, raadasul elkezdett cöcc-ogni is a kartya...azt a hangot maskeppen nem tudom leirni
akkor csinalja pl ha bongeszoben le fol mozgok vagy valami -
Picco
addikt
mukodes kozben nektek eg a kari sarkaban egy led?
mindtha eddig nem egett volna, raadasul elkezdett cöcc-ogni is a kartya...azt a hangot maskeppen nem tudom leirni -
Picco
addikt
válasz
banderasz77 #10621 üzenetére
Crysis+1.1
XP VeryHigh patch--emmeg mi?
van 1 linked hozza? -
Picco
addikt
a googlebe meg ha beirod h 2900pro 256bit szinte csak pirosat dob ki
-
Picco
addikt
válasz
Armando_19 #10594 üzenetére
varjuk
-
Picco
addikt
válasz
gabcsikovo #10550 üzenetére
miert nem mesz a notigyarto honlapjara? szvsz ott keresd.
amugy ez tenyleg nagyon nem idevalo, menj az egyik notis topicba ott okosabbak lesznek nalunk -
Picco
addikt
válasz
msgt.fubar #10545 üzenetére
kerdes hogy mennyire szellozik a hazad, mennyit jatszol, mennyire zavar a zaj....de azert nem hangtalan a kari es a meleget is termeli
-
Picco
addikt
válasz
DrDody #10518 üzenetére
core 2 jobb szvsz, ezzel nincs is baj, de nezd csak meg azt a tablazatot...nem olyan rossz az amd sem
en egyedul azert nem valtottam mert megszoktam az amd-t...nincs kedvem mar beletanulni az inteles dologkba, talan majd ha kovetkezonek konfigot valtok, mert ahogy elnezem a phenomokbol semmi sem lesz, a rendes lap is draga hozza, jatekban nem is hozza azt amit elvarok tole tehat valsz kovetkezo konfig intel lesz, de majd meglatjuk.mod: OFF
-
Picco
addikt
válasz
DrDody #10516 üzenetére
jajj, azt ne mondd mar hogy ha magasabb az orajelem akkor gyengebb lesz az eredmeny
aajanlom figyelmedbe a PH! phenomos tesztjet, ahol jatek alatt nezik, az en procim mivel F2-es Windsor tehat ugyanaz a mag van benne csak nem 3200mhz hanem 3000...nezd hozza a core2-khoz....rajon meg a core-ra a tuning de nem sokkal gyengebb mint hiszed
sot egy e4500-nal megkockaztatom hogy jatekok alatt jobban teljesit...bar ezt tudja a franc.
ezzel a hozzaszolassal veletlenul SEM akarok amd vs. intel vitat, nem errol van szo! -
-
-
Picco
addikt
válasz
Armando_19 #10455 üzenetére
jah az engem is erdekelne
-
Picco
addikt
most ajanlottak fel nekem hogy csereljem el az enyemet egy 8800gts 320-ra...lehet h elcserelem de azt csak eladasra es veszek egy masik pro-t
-
Picco
addikt
válasz
pempellini #10326 üzenetére
leveszed a memot eloszor 800-ra, tehat eloszor csak a magnak adsz, azt 10mhz-enkent huzod szepen, es kozben crysisozol vagy valami 10 percet, az megteszi stress testnek.
pl nekem lefutott 800/1050en a 3dmark06 1680*1050 maxon de a crysist mar nem szerette....
ha elerted a mag veget akkor azt veszed vissza kicsit es tolod szepen 25mhz-enkent a memoriat amig lehet, ennyi+1bambi -
Picco
addikt
válasz
pempellini #10326 üzenetére
2szer ment el
-
Picco
addikt
válasz
pempellini #10323 üzenetére
-
Picco
addikt
nah nalam pont forditva volt, erdekes.
eloszor en is a dos-ossal kezdtem mindenki azt ajanlotta, hat baromira nem jott ossze.
figy vakon ha csinalod(nekem is ugy kellett) beallitod a masik kariddal a bootolas, fogod, radugod a pendriverot es onnantol varsz egy kicsit, mondjuk 1 percet h tuti legyen: es beirod h atiflash.exe -f -p 0 xy.bin ertelemszeruen az xy a fajl neve lenne erdemes a hosszu nevu filet atnevezni valami rovid es egyszerure.
ez persze csak akkor all fel ha bootol es csak nem latszik...
biztos hogy nem 1gb-os verzson biosat akartad feltolni?esetleg 512bites karit 256os biossal vagy foditva? az tenyleg kinyirja! -
Picco
addikt
irok most egy logout cikket biosmodrol meg tunningrol meg ilyenekrol, teszek fel kepet is, max egy ora es kesz!
mod:daert ezt neked szantam, csinalok rola kepet a tesztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest