- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
tetrix #13588 üzenetére
Alap órajel: 600/800-3D-ben.
2D-ben visszeveszi magát 500/500ra úgytudom.
Ez a nagy kék üzenet kékhalál szerű? Valószínüleg nem bírja a megadott órajel/feszültséget tartani és hibázik a gpu. Tegyél fel rá egy másik biost és próbáld meg úgy.Fr@ps: Petyának 8.5-ös Catalyst van fent.
-
Tomate
veterán
válasz
Petya2900XT #13579 üzenetére
Nekem maxon 2900Pro-val simán szakít. Igaz csak 1280-1024-ben.
-
Tomate
veterán
válasz
Silenzio #13574 üzenetére
AC 2900Extrém egy betyár jó hűtő. 8-10e ért vesztegetik, akkora mint egy féltégla, 3x8cm-es ventivel. Szerintem a VRM-re hűtőt egy kis tervezés, után lehetne csinálni. Kéne valami hőcsöves süni, mint a durvább ramokon. vagy valami ilyesmi. Van 1 csomó rézcsövem ha kell
fél cm átmérőjü kb, üreges. Amúgy szerintem ne vegyél 9600-at. Tartsd meg ezt. Várd meg amíg kijön a 48XX-széria (júni közepe) az majd lenyomja az árakat és vehetsz egy 3870-et 30 körül lazán. Amúgy 2900 húzva erősebb egy cseppet mint a 9600. 9600nak korán elfogynak az erőforásai a gamekben.
-
Tomate
veterán
Eddigi legjobb eredményem (mai):
-
Tomate
veterán
Egy kis hőmérséleti adat a 2900pro-m ról 3D-s terhelés alatt. Szerintem elég baba
-
Tomate
veterán
válasz
Bundás22 #13554 üzenetére
Beleolvastam a cikkbe. Azért mert a srác szívott a kártyával, (vagy mert peches volt vagy béna, nemtudom) nem rosszabb kártya ez mint a 3850. Többet eszik 20W-al
naés
Amúgy az általad említett problémákat( melegedés, hang) egy 4000Ft-is Acceleroval ki lehet küszöbölni és garantáltan halkabb lesz mint a 3850-ed! A 3850 gyakorlatilag 2900pro utód szerüség. Kicsit gyengébb lett a kártya, de cserébe civilizáltabb.
Miért kéne visszavenni? Ha végigfutott a 3D mark, a hőmérsékletek nem száltak el, a kép nem esett szét és a gpu nem hibázott ez használható beállítás.
-
Tomate
veterán
válasz
Bundás22 #13544 üzenetére
Bocsi, de nem én állítom kézzel a 2D órajelet! Magától belövi amint kilépek a gameből.
Szerintem nem szakad meg a kártya.Amúgy meg nem fűt, mert nálam 750/1900-on. 1-2 óra game alatt, GPU 50-55C VRM Pedig 60-65C. Ez nem nagyon kazán szerintem. Most raktam fel Rainbow six vegas 2-t fullon, max AA max AF 60-70Fps
1 cikkel szerintem nem fogsz itt meggyőzni senkit.
Egy kis Bios beállítás. Szerintetek mennyire kéne rakni az FSB-t?
(Fent említett game)
-
-
Tomate
veterán
válasz
raziel01 #13513 üzenetére
3850-et ne vegyél! 2900Pro sokkal erősebb nála. Cserébe többet eszik és kicsit jobban melegszik! Szerintem vedd meg a 2900prot! Volt már 2900-as szériád raziel?
Más: Felraktam Rainbow six 2 Vegast Beállítások fullon, 1280/1024 és 60 FPS alá nemnagyon megy. Az Ubisoftosok tudnak optimalizálni az fix!
-
-
Tomate
veterán
80fokos a játékok alatt a VRM (ennél följebb nem megy) Ez még olyan érték ami nem nagy gond neki igaz?
-
Tomate
veterán
Az durva lenne
Pro ez az biztos, de lehet, hogy nem annyira pro mint a tietek
Macron táppal vigyáznék. Én így jártam.
-
Tomate
veterán
válasz
Skorbut #13465 üzenetére
Menj át a 2600-as topicba, ott tonnaszám van szó erről, mindenféle hotfix meg trükk.
Most futtattam egy 3D-t. 9658 pötty.
780/1000-en (800at nemviszi az 1,1V, már 785-nél is kidob a 3Dmark)
X2-3200Mhz (2150pont)
8.4 Catalyst
Pár óra alatt annyi hsz gyülemlett fel mint az előző hét egészében -
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #13434 üzenetére
Jó az a hűtő nem kétlem, De + 5000Ft-ot lehet,nem ér meg 1 lyukfúrás. (S1-hez hasonlítva)
A GPU-t alapon az S1 35C-on tartja terhelve 800-on még nem ment 60C fölé. Amúgy a tiéd, hogy hűti a VRM-et? Bírja a strapát?Jah és a kis vrm sünit kell fúrni nem a kártyát
Thermalright HR03, GFX Chila, Accelero S1 , Xtrme 2900, Auras Fridge (JES-9 Utóbbi elég új cucc, nemtudom lehet-e már kapni.
-
Tomate
veterán
Hát a ramsüniket ragasztod( a rajta lévő cuccal) a többit pedig csavarod 4 csavar a gpunak 2 a vrm-nek és ennyi. Sokan panaszkodtak, hogy leesett nekik a süni. Nekem még nem, le is kopogom. Mielőtt felraktam átdörzsöltem a ramok tetejét egykis alkoholos fülpiszkás cuccal, hogy ami rajta volt valami fényes, az lejöjjön, hátha az miatt esett le másoknak.
-
Tomate
veterán
válasz
HolyFire #13426 üzenetére
Szerintem se a legüberebb játék, tény hogy szép grafikailag, de csak 1 játék miatt nembiztos, hogy az emberek többsége beruház egy új vga-ra. (persze vannak akik...) Ez azért viszi 60Fps-sel.
De ez nem halandóaknak való. (még egy darabig) Majd a 4870 odacsap!
bocs a sok offért!!!
-
Tomate
veterán
Felraktam a Crysist, 8.4-es Catalyst, bugfix telepítve. Minden beállítás high. Mikor lövök, mindenféle képhiba bejön, össze vissza szakad a kép, kifehéredik, (mintha a szemembe sütne a nap) kockák meg minden. Ha nem lövök nincs bug. Mit csináljak? Patch segítene rajta?
-
Tomate
veterán
válasz
Tomate #13390 üzenetére
Rosszat linkeletem
www.pcgear.hu
-
Tomate
veterán
válasz
Kabooom #13389 üzenetére
Lehet kapni S1-et. Nálam 750/2000-en a gpu nem megy 60C fölé a VRM meg max 75C
-
Tomate
veterán
válasz
Brumi˘ #13371 üzenetére
Nemteszem vissza neked a gyári hűtőt sry
Az a 60C ha nem megy feljebb akkor szerintem reálsi érték. De azt tudom ,hogy 760/1900-on 1 óra cod2 alatt a VRM stabil 64C a GPU pedig stabil 51C Hála az S1-esnek. (12cm venti a VRM felől + hátulról egy kis 8centis tolja rá a frisset) Amúgy befolyásolja a GPU vagy a VRM hőmérsékletét, hogy az adott játékot milyen beállításokkal tolom? pl szűrő-vel vagy nélkül, highon vagy csak med-en. Erről mit tudtok?
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13365 üzenetére
Jól elbeszélgetsz magaddal
Amúgy nemlehet, hogy a progi amivel nézed hibásan írja ki?
Nekem is az 1,07V-ra 1,05-öt ír. -
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13353 üzenetére
Itt az editor! prószáld ki. De felelőséget nem vállalok
-
Tomate
veterán
Felraktam az Accelero S1 rev2-t a Pro-ra. 1.07V-os biost használok 750/1900on. Egy óra Cod4 GPU: 55C VRM:67-70C 1,1V-os biost nemtudom rárakni mert nagyon elszáll a VRM
Fél óra után olyan 80-90C. Alúlról van rajta egy 12-es venti és a kártya végétől egy 8Cm-es tolja a levegőt a VRM-nek. Terhelés nélkül GPU: 36-40C VRM: 40-44C
-
Tomate
veterán
Ezeket a hőmérséklet-fordulat beállításokat nem lehet valahogy átállítani személyes igény szerint? Jó lenne... A rivatuner 2.09-es verzsön. Amúgy van számottevő különbség a 8.3 & 8.4 Catalyst között?
-
Tomate
veterán
Lefuttattam életem első 3DMark Vantage bencsmárkját
GPU:750/1000
CPU:2900Mhz
Catalyst 8.4
És íme az eredménySok összehasonlítási alapom nincs. Azt láttam, a Vantage topicban hogy 4gigára húzott quaddal és GX2vel 8-9ezreket produkálnak. Amúgy mindegyik teszt akadt mint az atom
Kevés hozzá a gépem?K*rvára kevés...
-
Tomate
veterán
Én másfél hónapja vettem 26ba szóval még úgyahogy, nem vesztettem rajta. Szépen lement az ára.
-
Tomate
veterán
Kijött a Rivatuner2.09
-
Tomate
veterán
válasz
Skiller #13288 üzenetére
2900Pro 512/256bites karival rendelkezem. Az én procim egy gyári X2 4400+, de felhúztam 3000Mhz-re. 3Dmark06ban szerény 2000pontot dob a procira, szóval az összpontszám cakumpakk 9500pont. 750/2000es órajelekkel. Egy Intel procival és egy nem gyári hűtéssel simán adja a 11000pontot elvileg. Egy quaddal még durvább pontokat kaphatsz, de ha beírod a keresőbe, hogy 3Dmark kiad egy pár eredményt, lehet mazsolázni.
No Gods or Kings Only Man! Ez tényleg egy jó szöveg! Bioshock 4ever nemsoká kijön a magyarosítás hozzá azzal újra végigtolom
-
Tomate
veterán
Az std mit jelent?
-
Tomate
veterán
Miért van az, hogyha egy kicsit jobban megrántom a kártyát 3Dmark erejéig 800/2100-ra feltolom a hűtőt 100%ra és kidob az asztalra egy ilyen hülyeséggel.
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #13215 üzenetére
Intelt???
ááá maradok AMD-nél. Lehet, hogy jobb az intel, de ha az ár érték arányt nézzük az ATI&AMD jobb. Elég lesz nekem a Phenom is és még deszkát se kell cserélnem. Nyárra amikorra tervezem szerintem már jóárasítva is lehet kapni. (nem mindha most nem lenne jó, csak ennyit nem áldozok rá)
-
Tomate
veterán
Most tudtam meg egy órája, hogy a lapom egy megfelelő Bios frissítés után (már megtörtént) kezelei a X3-aa és X4-es Phenomot is
Várok még pár hónapot és lehet benevezek egyre. Már most van 30körül 9600-as.
-
Tomate
veterán
80C-os gépéút nemkéne eröltetnem ugye?
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13203 üzenetére
Mivel nézed, hogy mennyi a fesz? Rivatuner nézd az a tuti! Ha nem azzal nézted, most nézd meg azzal.
-
Tomate
veterán
válasz
kavicssli #13188 üzenetére
Hát nekem már egy hónapja megvan. Hangja szerintem egyáltalán nem vészes, sőt. Az adatlapomon lévő konfigot simán viszi, szóval még nemtudtam a tűréshatárát feszegetni
Folyamatosan hideg levegőt fúj, egyáltalán nem melegszik át, súlya 2 kg (codegen 1,2
)
Kék ledes ventis, szépen világít, hátul egy pirsoan világító főkapcsoló, 1 rakás molex csati, pár floppy csati, 1 PCI-E csati (6pines) 1 venticsati ami ha rádugsz az alaplapra a táp ventije nagyobb fordulaton kezd menni, és erősebb lesz a led világítás. A nagy alaplapi főcsati bevan hálózva. Megvagyok vele elégedve, amellet, hogy jól teljesít még szép is. -
Tomate
veterán
Oppá!
Egy újabb hűtési lehetőség! Jó rá az AURAS Fridge!
Csak egyenlőre még sehol sem lehet kapni... -
Tomate
veterán
Ez az az oldal ahol nem érdemes megrendelni mert már csak akkor kapom meg mire annyitér a kártya mint a hűtő?
-
Tomate
veterán
Most látom a hírekben. Nem írja a 2900-as szériát, de lehet, hogy jólenne rá nem?
12-es ventivel szépeket tudnék róla elképzelni.
-
Tomate
veterán
Személyszerint nekem is csak 1 oldalon van ram. Amúgy meg az órajel kapcsolgatása normális. Ne zavarjon, hogy 2D-ben nincs 600/800. Nekem 210/250-et megy 2D-ben. Nethez meg windózoláshoz bőven elég, és addigse fogyaszt. Ha megmár megvetted az új hűtést felhúzhatnál valami izmosabb Biost a kártyára, megéri mindenképp. Itt szépen leírja, hogy kell.
Szerintem 1. körben ezt kéne próbálnod: [Tiger83] [220,250 / 0,85V] [760,1060 / 1,10V] -
Tomate
veterán
válasz
Skiller #13115 üzenetére
Ez olyan szépen le van írva a 2600XT/Pro topic első hozzászólásában. Itt nemlehetne? Amúgy ez nem kártyafüggő mikor megy mikor nem, ez a 3Dmark hülyesége.
-
Tomate
veterán
2900Pro-t biztos nem hűti le. Accelero S1 egy 12cm-es ventivel lehűti, vagy víz. De van még 1-2 hűtőféleség itt a topikba megtalálod, de azoknak az ára 10k-körüli is lehet. Tuningal nagyonsokat kilehet hozni belőle. Add el a Vf900-at vegyél egy Accelero S1-et és egy 12cm-es Ventit rá. Halk és jól hűt! Én is tervezem...
-
Tomate
veterán
Megnéztem mit teljesít egy Sapphire 2900Pro 512/256 Assassin Creed alatt.
-Windows Vista 32bit SP1
-GPU 750Mhz / MEM 2000Mhz (gyári hűtés)
-Játékban minden maxon!
-8.4 Catalyt
-3000Mhz X2
-Átlag fps 28-30, min fps 23 a max pedig olyan 30-40 (teljes mértékben játszható, akadásnak nyoma sincs)
-1órát játszottam vele, hőmérsékleti adatokért katt ide! Érdekes, milyen egyenletesek a hőfokok. Szerencsére tudja tartani a gyári hűtő szvsz ezek a hőmérsékletek elfogadhatóak. -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Van valaki itt aki a 2900PRO (512/256) val COD2-t nyomat neten? Arra lennék kiváncsi, ha van ilyen valaki itt, hogy dx7-ben 1280x1024-ben A képnél mind a 3 extrán semmi füst, mennyi az fps-etek? Házban? Szabad téren. Aki nyomja esetleg az úgyis tudja miről beszélek.
-
Tomate
veterán
Parasztvakítás ezerrel. Bocs de ezt megkellett osztanom valakivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest