- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
Na.Ha minden jól megy, lehet már pénteken egy Sapphire HD2900 PRO boldog tulajdonosa leszek!
512mb-os.
Mod: És van is raktáron már budapesten.59900 bruttó asszem.
(de az tuti hogy nettó 50 alatt van)
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #3487 üzenetére
Az se egy rossz ötlet, de időtállási szempontból nem éri meg sajna. Én is inkább sokat kuporgattam a pénzemet, míg tudtam venni egy aránylag komolyabb lapot(P35), és egy gyengébb, de annál jobban húzható procit.Úgy akartam gépet venni, hogy csak CPU-t vagy VGA-t kelljen cserélnem, de a 939-nek onnantól fogva nincs előrelépési lehetősége, hogy ezt az ujítást végbe vitte, és olyan áron vett egy elmúlóban lévő technikából származó procit, amiből már egy Core2-t tudott volna.
-
Armando_19
őstag
válasz
juliabrilke #3483 üzenetére
X800GTO2 már a széria legvégén jött csak ki, mikor takarították a vele kapcsolatos dolgokat a raktárból. Volt amelyik simán ment XTPE szinten,de volt ami nem. Ez kb 1,5 év múlva derülhet ki.
Mod: Gaboman: hát azzal azért már sokkal jobban ki lenne hajtva a kártya. Bár egy jó M0 steppinges E2140 is baráti lenne. 14K egy olyan proci, és veszettül megy, alá egy jó lap 20K, és elég sokáig el vagy látva továbblépési lehetőséggel. Szerintem már nem éri meg 939-be pénzt ölni.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
juliabrilke #3481 üzenetére
Igen, csak neki 939 rendszere van.
Gaboman: Szerintem jobban jársz, ha lecseréled a lap,proc,memó kombót. Pont most néztem, hogy bagó áron lehet már összerakni AM2 X2 rendszert. Egy ilyen kártyához már az dukálna. -
Armando_19
őstag
válasz
keszegduda #1539 üzenetére
Bazz, lol, leugatott a hülyegyerek
Na mind1... -
Armando_19
őstag
Ja valami 2900XT tulajd ugorjon már be ebbe a mega3d 2007 topikba... Kíváncsi vagyok mit lő a kártyája...
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #107 üzenetére
Remélem érezted, hogy csak poén volt a forintos dolog..
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #103 üzenetére
Hát pedig biztos, hogy emelkedett.Lehet, hogy a készlet megérkezése előtt a nagykerek pontatlan árlistát kaptak?
-
Armando_19
őstag
Senkinek nincs még ilyen kártyája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest