- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trebron86
tag
válasz
VaniliásRönk #14160 üzenetére
eddig minden játékom simán ment amit fel tettem kivéve a Arma2
-
trebron86
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem nem veszitek rossz néven hogy ide írok.
"Ne kövezzetek meg"Azzal a kéréssel fordulok felétek hogy szeretnék 1 hd 2600xt 256mb gddr4-es SAPPHIRE-t.
Sok helyen kerestem már újat találtam de hát azért 30k-t nem fogok érte kifizetni.
Ha valakinek van egy ilyen megúnt kártyája akkor az kérem keressen meg pm. Szivesen átvenném tőle. 1 Crossfire teszt után.
Nekem van már egy ilyen karim és elvagyok vele nagyon jól teljesít és ha már van még1 foglalatom +-ba akkor miért ne raknék bele még1-et.
Várom a választ attól a komoly jelentkezőtől aki rendelkezik ilyen kártyával és reális árat kér érte.
Még 1szer szeretnék bocsánatot kérni azért hogy ide írtam ezt tudom ez nem hirdető fal de hátha itt van olyan akinél még is hánykolódik 1 ilyen.
Köszi és üdv nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest