Új hozzászólás Aktív témák
-
robag83
csendes tag
sikerült telepíteni, most működik rendesen
-
robag83
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a Win7et, de nem volt jó a videókarimmal (hd 2600 pro agp). Próbáltam új drivert rakni hozzá, de nem tudta az eszközazonosítót vagy mit felrakni. Sehogy sem sikerült jól megcsinálni, mindig kék képernyő után újraindult. Tudtok rá valami megoldást?
Köszi -
robag83
csendes tag
nem ír semmi konkrétat
futtassak rendszerdiagnosztikai programot, próbáljam meg kicserélni a vga-t, távolítsak el minden újonnan telepített hardvert és illesztőprogramot stb -
robag83
csendes tag
Segítsetek!
Nem akar futni a Crysis a gépemen. Én a vga-ra gyanakodom. Újratelepítés előtt ment rendesen a játék, de amióta újra lett húzva a gép kék ablakkal lefagy. Én a driverre gyanakszom. De nem tudom mi lehet, mert a legújabb van fenn a Sapphire HD 2600 agp hez. Mit csináljak?
Előre is köszi -
robag83
csendes tag
-
robag83
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom: mióta megvan a HD 2600-as videókarim, azóta nem akar lejátszani normálisan wmv videókat semmi. Ha neten nézem, akkor sem jó, ha letöltöm, akkor csak a KMPlayer viszi. Tudtok rá valami megoldást?
Előre is köszi
-
robag83
csendes tag
mi a tapasztalatotok hd2600pro karival abit nf7 alaplapban? tényleg ütköznek, nem megfelelően működik benne a vga?
-
robag83
csendes tag
hello
azt szeretném tudni, hogy mit érdemesebb vennem.Sapphire Radeon HD 2600 Pro 512MB DDR2, 128bit vagy pedig egy Sapphire Radeon x1650pro 512mb ddr3 (ha igaz, lehet hogy ddr2es)? Főleg játékra kellene, amin az újabbak is elmennek valahogy. Barton 3000+ proci abit nf7 alaplap.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest