- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #9148 üzenetére
Én nem értek hozzá, ha azt mondják h elég jól ki tudja hajtani a HD2600 prot akkor vedd azt, én megjártam a celeroncsal és a HD2600 XT-vel, nem ment rajta semmi, majdnem teljes konfigcsere következett, és persze AGP-s verzió mivel a megvett VGA is az volt... Mondjuk most megvagyok vele elégedve, a néha meglátszik a driverprobléma de megleszek vele míg egyetemre kerülök.
Én se akartam ekkora kiadásokba bocsátkozni, ideges voltam a váratlan költekezések miatt de muszály volt, a celeron nem tudta kihalytani. (mondjuk nekem még rosszabb volt mint a tiéd most meg AGP 4x (!) alaplap) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kis zöld izé #9182 üzenetére
Tudom, hidd el.
Miután megcsináltam mindegyik csendes telepítős válltozatát... [link] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kis zöld izé #9164 üzenetére
Elég drága lett a dolog, de ha már ez van, adj neki kis vmodot, meg normális hűtést.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #9156 üzenetére
Szerintem a 2600PRO-t nem tudod kihajtani, de ez a kisebbik baj vele, a nagyobb, hogy nagy esélyed van a szenvedésre a driverek miatt. Nagyon sokan küzdenek már a telepítéssel is az AGP-s tulajok!
A 7600GT-t megint csak nem hajtja ki, de itt legalább nincs gond a driverekkel és minden játék menni fog.
Én a 7300GT 256MB GDDR3 AGP-s VGA-t keresném, mint a legolcsóbbat és ami jobb mint a jelenlegi. -
fagy53
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #9152 üzenetére
Ezt a DX10-es dolgot ezzel a konfiggal és a 2600PRO/XT el is felejtheted! Még egy kellemes barangolás is egy rémálom lesz a DX10-es játékok bármelyikében! Úgy érzed magad mint 1910-ben egy moziban.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9146 üzenetére
Jó döntés!
Ha végképp vga-t akarsz akkor 2600pro. Valami teljesítménykülönbség csak lesz az x1550-nel szemben. -
fagy53
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #9143 üzenetére
Nehéz ügy, 2D-ben az XT-vel jársz jobban, 3D-ben meg a GT-vel.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9143 üzenetére
Én a 2600pro-t venném. Nem hajtja ki de így biztos nem a vga lesz a gyenge pont a gépedbe.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9140 üzenetére
Abban a cipőbe jársz majdnem mint én pár héttel ezelőtt. Nekem Athlonxp 2400+-om volt 9600xt-vel. Gondolkoztam rajta, hogy vegyek -e új vga-t de mindenki lebeszélt róla. Sikerült az alaplapot, vga-t, ram-ot, procit, tápot eladni kemény 25 k-ért. Aztán összepakoltam a gépem kemény 44k-ért persze úgy, hogy a ház, vinyó dvd maradt. Aztán már csak egy vga-t kell vennem hozzá ami HD3650 lesz.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9136 üzenetére
Akkor felesleges új vga-t venned.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9130 üzenetére
Ha eltudnád adni az alkatrészeid mondjuk 20-25k-ért, akkor nem kéne sokat gyüjtened, hogy vegyél egy pár új cuccot.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9125 üzenetére
Ok!
Ezzel szerintem jól járnál. 14k jó ár érte.
Vagy esetleg ez.
Nagyobb kártyát tényleg ne vegyél bele. Haver most vett 2.8-as celeronhoz 2600pro-t. Elég szépen megy neki game alatt.
(De én a hejedbe konfigot cserélnék. alaplap, proci, ram, vga,esetleg táp.) Húzósan kijönnének 50-60k-ból ezek az alkatrészek) -
fagy53
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #9125 üzenetére
Sajnos a NFSMW a 2600XT-vel sem fogja tudni még sokkal jobb procival sem az FSAA-t, legalábbis maxon.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #9124 üzenetére
Ahogy írták, Celeroncs nem CPU, egy 9600XT még illik hozzá. (de ki azt sem hajtja)
Szerk.: Lefordítom: A Celeron (D) olyan sz@r "processzor", hogy netezésen kívül semmire sem jó, tehetsz mellé akár HD3850-et is, akkor sem fog rajta futni semmilyen játék, ami fiatalabb 3-4 évesnél. (sőt...)
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Kis zöld izé #9122 üzenetére
Eddig milyen kártyád volt? Celeron 3 ghz Hát ez nem hajt ki túl sok jó vga-t. Amúgy neked egy x1650 is tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest