Új hozzászólás Aktív témák
-
t.tomi
tag
válasz
Menthirist #4821 üzenetére
Jelen!
Az elején volt 1 kis szívás, de most OK minden, egyelőre.
Most készülök alaplapot cserélni...
Kíváncsi lennék:vki próbálta már AGPs karira a 7.12-őt? -
AMD Power
titán
válasz
Nekem nem AGP-s de nem bántam ,hogy megvettem.
-
Lacee83
tag
válasz
Az a kari PCI-E es az előző ATI-jaim AGP-sek voltak. Holnap kipróbálok egy másik PCI-E-s kártyát. AGPsekkel ilyen gondom nem volt. Ebben az alaplapban volt már Vanta, GF2Mx400, ATI 9200, 9600pro GF6600GT is simán feltelepültek és tökéletesen mentek velük azok a játékok amelyeknek menniük kellett. Egyébként a 7.12 es driverrel is jönnek a 3szög alakok a képen. Nem mondom h szart gyárt az ati mivel az elözö karijaim ATI-k voltak azért is vettem ilyet. De ez most ugy megszivatott hogy nem igazán van kedvem egy másikhoz. De azért még megnézem h hátha a PCI-E slot nál lesz a hiba (az alalplap miatt).
-
válasz
NV-nél nincs gond, mert a legújabb agp-s kártyájuk a 7600GS/GT, az pedig már nem mai darab, így volt idejük a driveren tökéletesíteni.
Más tészta, hogy az ATi lexarja az AGP-s kártyákat, nem is értem miért csinálják, ha nem tudnak összehozni egy normális drivert hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest