Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Lacee83
üzenetére
nem azt mondtam, hogy feltétlen te rontottad el, de romlott már úgy el videókari a környezetemben, hogy rossz helyen tapizták le betételkor, és emiatt képhibás lett... sőt volt már gyári hibás videókarim is (az első AGP-s 3D "gyorsítóm", az S3 Savage 4 32MB
minden cég minden kategóriájában vannak hibás termékek, de ettől még nem feltétlen szar maga a cég (persze van eset
) -
válasz
Lacee83
üzenetére
hát én is idestova 12-13 éve bújom a gépeket (ált iskola 4. osztályától egy 8088-as XT-n kezdtem), és EL lehet rontani a videókari feltelepítést... kezdve onnan, hogy hogy fogod meg a kártyát... hogy teszed be... hogy feltelepített XP-re teszed fel, milyen biztonsági frissítések után... ezek mindmind befolyásolhatják a drivert, a programokat, a grafikát...
hejj, a hercules "videókarimhoz" képest hol tart már ma a tudomány
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)