- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
downnola92 #10366 üzenetére
Egy 4GigaHz közelébe húzott Prescottal ki tudod hajtani a Pro-t ebben a konfigban. Csakhát szénné kell húzni a procit, és a memók nem biztos, hogy mennek szinkronban.
Nekem az XT ennyit tudott csutkára húzott P4-es konfigban: [link]
Alapórajelen a Pro-val is kb ennyit kapnál: [link]
Talán még az is megéri, ha kicsit tuningolsz a VGA-n és a procin is...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
downnola92 #10366 üzenetére
Jobbat nincs értelme, ha PCI-E lenne a masina, akkor lehetne mondani, hogy nem baj, majd fejlesztés után kihasználod a VGA-ban lapuló tartalékot, de ezt a konfigot nem lehet, nem érdemes fejleszteni.
Kicsit szétszór vagyok ma, most nézem, hogy 6600GT-d van. Újabb játékokban erősebb a 2600, nem is kicsit, de olyan kőkemény CPU-limited van, hogy szerintem azokban sem profitálnál semmit a VGA-cseréből... inkább gyűjtögess egy új gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest