Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Bandi18 #10719 üzenetére
game.amd.com ha agp-s, akkor kell hozza egy hotfix is, keress ra itt a forumban. nem kell 2segbe esni, faxa kartya az
-
gyiku
nagyúr
megy a 2600xt hibrid xrossban?
-
gyiku
nagyúr
most hogy ilyen olcsok lettek ezek a kartyak elgondolkodtam. erdemes lenne meg1et venni xrossba? vagy hogy mukodik ez? 2vel meddig huzom ki? 1-2 evet kb?
sztem csak 1 pcie16om van, ugy is lehet? vki homalyositson fel pls. -
gyiku
nagyúr
válasz
Zolee11 #10055 üzenetére
cod4et toltam (mast nem jatszom) everest fut, 1 ora game utan alt+tab, es 65 fok. akkor?
ugy tudom, ez a kartya mehet 100 fokig is, vagy nem?
az a kerdesem, hogy mondjuk huto nelkul mit merjek neki adni a mostani 850/850 helyett, hogy meg ne legyen gaz? hol van az a 17 mhz lyuk? 850-867? nem emlexem hol bugos ez a vacak -
gyiku
nagyúr
passziv giga xt-mnek mit merjek meg adni?
igy terhelve 65 fok. igaz huzas nelkul is annyi
-
gyiku
nagyúr
passziv giga kartyam van, amd gpu clock toollal adtam neki 840/850et, igy 65 fokos terhelten. az a kerdes, hogy mit lehet neki adni, mert ennyivel kb semmit se vettem eszre cod4ben?
3dmark meg vmiert nem fut nalam. (sp1 elott meg ment. vistax64)
-
gyiku
nagyúr
gridet singlebe meg nem is neztem, haverokkal marhulunk 4-5en online. allat!
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9619 üzenetére
ott a pont, de 1 phkedvence messze nem moderator...
-
gyiku
nagyúr
válasz
greatchaos #9612 üzenetére
mert leesett a 20 filler, es tetszett. de nehogy mar meg kelljen magyaraznom
szerk: az vall iqra baratom, hogy nem allok le veled veszekedni
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9591 üzenetére
cod4et tolom, 1440x900 noAA, es palyafuggoen igy van kb 100 fps atlagban, szerintem ha raknek neki 2xAA-t sokkal kevesebb lenne. majd este megnezem ;K
-
gyiku
nagyúr
válasz
BukottHangya #9569 üzenetére
volt egy hetig ilyenem, xpvel semmi gond, vistas driverrel megszivtam, folyamat felporgott a ventije 3 masodpercenkent. eladtam, uj tulaj megoldotta valahogy; vettem pci-e passzivot
-
gyiku
nagyúr
tudnatok mondani vmi lejatszot a powerdvdn kivul, ami tamogatja a hardveres gyorsitast?
foleg mkv
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9470 üzenetére
smplayer, powerdvdt meg fogom nezni
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9468 üzenetére
oke, de az 1080as filmeket vinne szo nelkul, nem? mert most szaggat rendesen
-
gyiku
nagyúr
4400+ vajon kihajtja a 2600xt-t? lenne tobb fps-em mondjuk 6400+al?
-
gyiku
nagyúr
válasz
buherka #7693 üzenetére
sapp 256 ddr3 agp-sem volt nekem, abszolut nem hangos a ventilatora terheles mellett. engem megszivatott, vmi driver gondja volt, es 3 masodpercenkent felporgott fullra, eladtam, vettem pcie-s confot, de aki megvette tolem, megoldotta a drivergondot, es jo neki. szal faxa kartya, egyaltalan nem hangos, meg nyitott haz mellett sem. de biztos ami biztos passziv pcie-t vettem
ha zavar a ventije a vf700 vagy 900 ramegy siman -
gyiku
nagyúr
ez a bajom everesttel, nincs benne gpu temperature
-
gyiku
nagyúr
confombol mit kene huzni, hogy kicsit tobb fps-t tudjak kicsikarni cod4bol? cput, mert igy nem hajtja ki vgat?
-
gyiku
nagyúr
everestet kiraktam vista oldalsavra monitorozni, de egyszeruen nem talalom benne a gpu homersekletet. vmiert nem latja. viszont ccc-ben ir hofokot, tehat valahogy az kiolvassa. 5let? nincs vmi mas gadget ami gpu homersekletet kiir?
-
gyiku
nagyúr
everestben miert nem talalom a gpu homesekletet?
ccc siman kiolvassa, csak azt nem tudom kirakni oldalsavra -
gyiku
nagyúr
masik bajom, hogy everestet kiraktam vista oldalsavra monitorozni, de egyszeruen nem talalom benne a gpu homersekletet. vmiert nem latja. viszont ccc-ben ir hofokot, tehat valahogy az kiolvassa. 5let?
-
-
gyiku
nagyúr
mijen progival lehetne visszavenni a kartya aramzabalasat? c&q-nal szerintem ugyanugy maxon megy, mint game kozben. nem lehetne csinalni vmi 2d-s low dolgot, mint pl a cpuszorzot visszaveszi 5re? ha meg kell a kraft, megy 11.5? tehat le kenne venni a vga-t, hogy webet elvigye, stb.
-
gyiku
nagyúr
van vmi gadget pistara, ami kiirja a vga homersekletet? vagy everest aux erteke az lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI Gaming X Trio 3060
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest