Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
[link]
AlakulokAggregator faca lesz az 1-es hsz!
-
DeadMeat
nagyúr
Sikerult foltornasznom 66,6-ra 900/900-on
Jo kis progi ez.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kareszovics #2605 üzenetére
ugy ugy!
-
DeadMeat
nagyúr
Erdekes ez a kod4 most fejeztem abba,meglepoen jol teljesitett benne a kartya 1280*1024 ben elsimitas nelkul.Nem rosz.Ennyiert
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kareszovics #2601 üzenetére
olvass kicsit vissza.100x levan irva a megoldas.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2465 üzenetére
Kicsit idegesito hogy minden 100 hszben legalabb 3szor elhangzik ugyanez a kerdes,es legalabb 3x a valasz is.Es mindenki ugyanevvel a kifogassal jon,hogy nem akar atolvasni 2xxx hozzaszolast,holott csak abba a nyomorult keresobe kellene beirnia a 3dmark
szot es egybol kidob vagy 30 megoldast a gondjara..... -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2232 üzenetére
Neki nem agp-s a karija.
Nekem meg nfs demo fagyasztja csonta a gepetEvvel sem kell jatszanom ugylatom.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2169 üzenetére
Sokkal jobban hut,es csendeseb is a vf900 szvsz.Pedig a gyar venti adda.Nekem kb loadban 15 fokot ver a zalmi a gyarira 5V-on a gyari maradek pasztaval :S
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2135 üzenetére
lehet azt csak nem rivaval.Arra varok,hogy kijojjon egy progi amivel modosithatom a biosat...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
szatek1987 #2086 üzenetére
Mar volt rola szo,nemsokat kellett volna visszaolvasni.Toltsd le hozza a pecst.Vagy keresd vissza melyik fajlt kell kitorolni.
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
905/920
Lehet megsem olyan rosz kis kartya -
DeadMeat
nagyúr
Ha esetleg erdekel valakit mukodik a voltmod,megcsinaltam
-
DeadMeat
nagyúr
Sikerult a tuning,megemeli az orajeleket,egyelore csak 3dmark 06-val testeltem.De mint halottnak a csok kb annyit ert a tuning. 51xx pont alapon,5300 885/1600-on.. Ez realis,vagy en qrtam el valamit?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Komplikato #1391 üzenetére
Rajottem mar,csak gondoltam kozlom a tenyallast,amire mar mas is rajott.De a driver sem ismeri a kartyat?
-
DeadMeat
nagyúr
Hat ez beszaras.Mi a turoval lehet tjuningolni ezt a kartyat?atitool,riva,ati tay tool driverben a tuning nem megy.
Esetleg probalta valaki az omega drivereket?
Amd Power:mind1 holnap kerul ra 1 vf900 ocsoeaz majd halk lesz.
Mod2:Mi a turo az a jumper a kartyan?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1359 üzenetére
A huto miatt,vagy a tobbi miatt?
A hangja meg csak addig lesz ilyen,amig le nem cserelem valami masra.Nameg vizhuteshez vagyok szokva,az kicsit halkabb,mint a leghutes...
No a monitort sikerult ugynezki megoldani:ezt kellett kipipalni -
DeadMeat
nagyúr
Nu megvan a kartya.Igaz nem ultimate,de sapphire.Elso benyomas:
Asztaqrva derohadt hangos es undorito szabalyozasu a ventillatora.A masodik,terheles alatti benyomas,meg roszabb mint az elozo,lesem irom...
A driver valami fortelem (7.10-es).A tuning rsze nem mukodik,nem megy atitool sem,sot 37Mhz-nek ismeri fel a ramot.Ati tray tools folinstallalasa utan a rendszer csontra fagy,kerdes nelkul.Amd gpuclocktoolal tudom allitani az orajeleket,normalisan is ismeri fel,de randomra kikapcsolja a monitort.Ha allitom.
A monitorom (samu 1953s) 75Hz-en ugy nez ki,mintha szetfolyna,a betuket nem lehet latni,60hz-en mint az integraltal ugy nez ki.
Szoval egyelore ennyi,kuzdok vele,remelem megszokom,rajovok a lelkivilagara,vagy nemtudom milesz vele...
Tanacsokat,minden jot varok a tapasztaltabb tulajoktol! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1341 üzenetére
Mint a szel
Na persze nem extrem tuningra kell gondolni,csak sima atlagos "alapfeszes" tuningra.Vagy meg az alattira
-
DeadMeat
nagyúr
Gondolkodok egy 26xt-n,meghozza sapphire istallobol,az ultimate valtozaton.Valakinek esetleg tapasztalata volna-e rola?Mennyire melegszik,oc eseteg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest