Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért gondoltam, hogy Aggregátor mélcímére küldöm, mert megbeszéltük, hogy beteszi a vmodos cikkbe kiegészítőnek, és netán vágni, méretezni, akármit akar vele. Mondjuk le is tudja tölteni, na mind1 majd kitalálja hová küldjem.
Természetesen figyelni fogom a hőmérsékleteket, éppen most néztem mennyi ha terhelve van, és néha beleszalad a 70 fokba. Mi lesz ha vmod+húzva lesz
Többen is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban
Azthiszem mielött neki esek a vmodnak lekapom a hűtőt és megnézem milyen és mennyi paszta van alatta. Esetleg teszek rá másikat, még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Többen is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban