Hirdetés
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt