- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt