- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hello!
Egy ideje kiszálltam a VGA piacból, nem volt rá szükségem, de mostanság szeretnék újra játszani pár játékommal, és vennék egy videókarit. Nos olyan 30K maxra gondoltam, és egyelőre Intel GMA3100 integrált videókarim van. NEm nagy teljesítmény, CD 1.6 megy olyan 70FPS- el. Szóval van egykét jelöltem, nem meglepő módón a HD2600Pro/XT is befigyel.
Négy kérdésem lenne:
1. Pro vagy XT?
2. Milyen kiszerelésben? 512MB vagy 256MB,GDDR3 vagy GDDR4?
3. Milyen márka legyen? Van különbség a mrákák közt? Mármint úgy rendesen eltérés..
4. Ebből a szériából szemezgessek, vagy az előző generációból? Igazából nem hatnak meg az új játékok, de lehet, hogy néhanapján kipróbálok majd egyet- egyet, de emiatt megéri- e DX10- es karit vennem?Körülbelül ennyi lett volna. remélem fel tudtok homályosítani. Előre is köszi!
Mákos7.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest