Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
grunge
üzenetére
Igazat megvallva 4670-et szerettem volna, de amíg rendesen utánanéztem a kiválaszottnak, beesett ez a gazdasági válság
Sapphiret nem tudtam szerezni, MSI ebből nem volt szimpatikus, meg az ára se, az asus meg 27-30k lett, ami nevetséges...de mivel nem adom fel a dolgokat, alternatíva után néztem, és egy MSI 3850 bekerült a látótérbe, igaz 256 megás, de 1280-nál úgyse játszok nagyobban, és 16k alatt megvolt újan..pár napja vettem, hát igen, most filózok hogy elcseréljem a teljesítményt egy kicsi, és hangtalan kártyára, ami ráadásul majdnem ugyanannyiba kerül...vagy meghackelem a hűtést és lemondok a PCI slotokról 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sapphiret nem tudtam szerezni, MSI ebből nem volt szimpatikus, meg az ára se, az asus meg 27-30k lett, ami nevetséges...de mivel nem adom fel a dolgokat, alternatíva után néztem, és egy MSI 3850 bekerült a látótérbe, igaz 256 megás, de 1280-nál úgyse játszok nagyobban, és 16k alatt megvolt újan..pár napja vettem, hát igen, most filózok hogy elcseréljem a teljesítményt egy kicsi, és hangtalan kártyára, ami ráadásul majdnem ugyanannyiba kerül...vagy meghackelem a hűtést és lemondok a PCI slotokról