- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4990 üzenetére
nekem ki van vezetve előre. hol tudom külön állítani hogy mi szóljon?
menjünk át az x-fi topikba:[link] -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4987 üzenetére
extreme gamer tudja így kezelni?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
body007 #4979 üzenetére
az nem fog összejönni.
más-más felbontást csak az asztal kiterjesztésével tudsz állítani, vagy marad a klón mód ahol a monitort akkora felbontáson muszáj használdod, mint amit a tv is elbír...
pl. ha a tv-d max 1024-et tud 60Hz-en akkor a monitort is abban kell használnod (klón mód)
asztal kiterjesztés meg gondolom egyértelmű. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4971 üzenetére
UE3 támogatja a két magot?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4969 üzenetére
Pont olyan tv-m van, ami szinte mindig mindennel kompatibilis (Philips) és szinte mindent fogad HDMI-n kersztül, de ahogy elnézem, másnak is volt ilyen problémája ezzel a Sapphire kártyával: [link]
Semmi gond, már nem lényeg a bios, ma visszaviszem a kártyát a boltba és kicseréltetem 8600GT-re és egy jó ideig hanyagolom az AMD kártyáit... -
horvathkrisz
addikt
válasz
VaniliásRönk #4964 üzenetére
hogy te mekkora egy gyökér vagy!
-
horvathkrisz
addikt
lehet hogy megbánon, nem is véletlenül akartam ati kártyát, de asust soha semmiképp xpertvisiont meg nem tudnak hozni PCland-be.
Volt haverom xpertvision pro-ja a gépemben, azzal semmi hasonló gond nem volt...
azért nézz itt kötül, kíváncsi lennék Te milyen karit választanál innen: [link] -
-
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4949 üzenetére
mármint? amit nortol mondott? már mindent kipróbáltam hidd el, ez a kártya akkor sem szereti a moncsimat.
felhívtam délelőtt a boltot, hétfőn beviszem a kártyát és kicserélik egy Leadtek8600GT-re.
belefáradtam az egészbe. biztos neked is igazad van hogy tft meg minden de eszem ágában sincs lecserélni a crt-met.
amúgy örültem volna ennek a kártyának, mert végülis azért vettem ezt, mert eredetileg atit akartam, de sajnos így alakult... -
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4938 üzenetére
nézd, addig nem fogok nyilván szenyózni amíg ők sem.
azért nem a tv-t használom monitornak mert az tv és nem monitor mellesleg ha tudnám se akarnám, egyrészt a másik szobában van, másrészt ezzel a kártyával nem ad képet: a hatalmas HD technológia ugye...
Hát igen, összeférhetetlenség az van, ez a kártya nem fér össze semmivel... -
horvathkrisz
addikt
válasz
Kicsimix #4936 üzenetére
hát, haverom mondta hogy a 3 napos csere akkor is érvényes ha nem tetszik a kártyának a színe. mellesleg leszarom mit mondanak a boltban, megmondom nekik hogy ki lehet jönni de nem fogom becipelni a monitorom és azt vizsgálnak amit akarnak csak adjanak helyette egy másik kártyát és nem fordulok akkor a fogyasztóvédelemhez, meg nem hordom le az összes magyar fórumon a boltjukat, sőt, ha rendesek lesznek még az aláírásomba sem teszem bele...
mellesleg van egy HDTV-m ami HDMI kábellal van kötve a HD2600XT-hez és bootoláskor sem ad képet rajta ami 640*480 as felbontás 60Hz-en. Eddig láttam a bootképernyőt a tv-n is az x300-zal.
Szóval ennyit a nagy HD technológiáról. Ez a rakás szar saját magával nem kompatibilis, vágjátok?
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4915 üzenetére
ezek közül választhatok ( 27K körül, többet meg nam nagyon akarok kártyáért kiadni)
[link]
esetleg ha van időd, nézd meg a 2600-os ill. 8600-os szériát, ha van jobb ötleted szólj nyugodtan hogy szted melyik lenne a jobb választás. (ahol piros pont van, olyat nem tudnak hozni) -
horvathkrisz
addikt
válasz
Zolee11 #4912 üzenetére
de több embernél is jelentkezett ugyanez a hiba Sapphire 2600XT-vel, ezért lehetséges hogy valami sorozatgondjuk lesz a kártyáknak. mindenesetre rohadtul elegem van, jónéhány hónapja arra várok hogy meg tudjak venni egy ilyen kis szart és tessék, erre nem működik megfelelően. monitort cserélni meg nem fogok emiatt, úgyhogy inkább visszaviszem a boltba és kicserélik ugy néz ki egy Leadtek 8600GT-re... remélem.
-
horvathkrisz
addikt
teljesen alap (resetelt) biossal, uj xp-vel is sz@r a kép...
már mindent megpróbáltam. x300at visszaraktam azzal meg semmi probléma... -
horvathkrisz
addikt
Javult valakinek az ''elmosódott-kép'' jelenség direkt DVI-DSub kábel használatakor?
-
horvathkrisz
addikt
Megpróbálom kicseréltetni egy Leadtek 8600GT-re, de előtte megpróbálom DVI kábellel.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4895 üzenetére
Monitor driver fent van.
Kovergencia tökéletes, tehát nem tudom megállapítani miért az elmosódás.
Mellesleg a monitoromat nem fogom becipelni, mert 40 kilós dög. Ha nem hiszik el, akkor vagy kijönnek és megnézik, vagy a fogyasztóvédelem jön ki és ha ők nézik meg abban nem lesz köszönet.
Mindenesetre most megpróbálok szerezni egy DVI-kábelt hogy ne kelljen az átalakító, valamint megpróbálom a kártyát haveromnál, de akkor is kötelesek 3 napon belül kicserélni ha inkompatibilis valamelyik hardveremmel. Végül is szépen néznénk ki ha nem lennének hajlandók kicserélni, ma felhívom őket, elmondom nekik mi a szitu, kíváncsi leszek mit reagálnak...
Másik variáció hogy elcserélem valakivel 8600GT-re, de ezt a megoldást szeretném legkevésbé.
Már melóhelyen vagyok, ha hazaérek, csinálok nektek screenshotot, ott majd kiderül hogy valójában a kép szar, vagy a monitort nem szereti... -
horvathkrisz
addikt
Mire cserélted le?
Egyébként nem tudom hogy ez milyen probléma, de valami szoftveres lesz tuti, mert gépinduláskor ill, biosban meg mogndom szebb a képe mint ediggi bármilyen kaimnak!
Csak vindóz alatt néz ki ocsmányul, de ott nagyon.
Szerintetek érdemes Vistával próbálkoznom, vagy halott ügy?
Boltban ahol vettem, kötelesek kicserélni?
szerk.: Esetleg egy DVI kábelt érdemes lenne vásárolnom, hogy ne kelljen az átalakító?
[Szerkesztve] -
-
horvathkrisz
addikt
megnéztem Nokia Monitor teszterrel, nem konvergenciahiba. Sőt, eezel a kártyával jobb a konvergenciája moncsinak mint eddig az összes többivel!
mi lehet akkor a gond? DVI átalakítónál keresendő a probléma? -
horvathkrisz
addikt
Megvan a 2600XT-m. Sajnos.
Minél nagyobb Hz-re teszem a monitort, annál jobban elmossa a betűket.
Most 60Hz-en van hogy lássak valamit.
Szar lehet Sapphire-nak a DVI-analóg átalakítója? használja így valaki ezt a kártyát? -
horvathkrisz
addikt
nem értem Armando_19 fórumtárs miért cseréli most meg 1950GT re a 2600XT-t.
Nektek megfordult hasonló a fejetekben?
Van itt még elégedetlen 2600PRO/XT tulaj? -
horvathkrisz
addikt
Ha nem jár a 2600-okhoz BlacBox, akkor a sajtófotó dobozán miért van ott a matrica?
(nagyítsátok ki a képet!) [link] -
horvathkrisz
addikt
Day of Defeat-et miért kaptad? Elég aggasztó, a dobozon lévő kupon szerint nem DoD jár hozzá hanem Episode2, Portal, TeamFortress2.
Meg amúgy is, én már rég megvettem a DoD-ot, és nem szeretném ha a BlacBox valamelyik játékáról is lecsússzak emiatt!
Nem erről volt szó a kupon szerint!!! -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4776 üzenetére
igen, igazad van.
utánanéztem és Macintosh miatt van ez a csati a monitoromon. -
horvathkrisz
addikt
Sapphire 2600XT Full tulajok plz! [link]
-
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4738 üzenetére
m4rc! fórumtársnak is ugyanez volt a problémája, vele kontaktolj!
mindenesetre próbáld meg hogy leszeded a monitorod driverét netről (gondolom CRT) de ha van rá lehetőséged, állítsd át moncsi OSD menüjében Plug&Play-re m4rc!-nak ez segített (egy darabig). Nem tudom milyen hibák ezek de elég gáz sztem, főleg hogy már te vagy a második ugyanezzel... -
horvathkrisz
addikt
válasz
horvathkrisz #4716 üzenetére
senki?
-
horvathkrisz
addikt
Srácok!
Egy nagyon fontos kérdés:
Akinek már van FULL verziós Sapphire, és kapott hozzá Episode2 kupont, már most lehet aktiválni Steam-en vagy várni kell vele a játék megjelenéséig?
Amennyiben most is lehet aktiválni, honnan lehet tudni hogy sikeres volt-e a művelet? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4698 üzenetére
Full vagy Lite verzsön lesz? Hol/mennyiért veszed?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
VaniliásRönk #4693 üzenetére
kár hogy kifagyott a gépemben haverom kártyájával...
-
horvathkrisz
addikt
Ha lesz a Sapphire-omhoz szívesen neked adom ingyé' amennyiben hajlandó vagy eljönni érte az Árpád-hídhoz.
Amúgy sem venném hasznát, mivel már megvettem a DVI-HDMI 15m-es kábelt PC-TV közé (másik szobában van a tv és nem fogom odacipelni a PC-t minden alkalommal, gondolom ez érthető) nemkevés pénzért, meg egyébként is akkor tartanám csak meg ha ez is 15m-es lenne, amit kötve hiszek...
Jelenleg analóg jack-rca kábelen kapja tv a hangot a hangkártyából és szerintem ez jobb megoldás mivel ilyen esetben nem a videokártya csinál kitudja milyen hangot. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4580 üzenetére
ezeket a módokat hol tudom állítani?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4574 üzenetére
tv másik szobában van, DVI-HDMI kábellel van összekötve, kábel kb.15m hosszú. nem használnám monitornak az 1024-es, 8ms-es mocskot... (tv-nek ellenben jó)
viszont klón módban nem tudom hogy lehet külön módosítani monitort ill. tv-t hogy egyidőben ugyanazt a képet adja (moncsi-kiterjesztés nélkül!) különböző Hz beállításokkalfelbontásokkal. gondolom sehogy, ezért kell mindig kiterjesztenem az asztalt. sajnos. nem akarom elhinni hogy senkinek nem jutott még eszébe igy használni... -
horvathkrisz
addikt
válasz
risingtide #4572 üzenetére
Zsííír! Köszi a képeket!
Remélem minden Sapphire FULL verzióhoz ezt adják mert ha nem akkor nem leszek hajlandó átvenni a kártyát! Attól félek kiszúrják a szemem valami mocsok játékkal, amiért nem fizetnék többet. Azért Full XT-t veszek mert van hozzá ez a kupon. -
horvathkrisz
addikt
válasz
risingtide #4545 üzenetére
Neked FULL-os Sapphire-od van? Volt benne Episode2 kupon?
-
horvathkrisz
addikt
ezt a hsz-t AMD Power által linkelt oldalon találtam:
''Kellemes reggelt!
Bár régóta PCIE csatolású videokártyát is használok azért
örülök az ilyen hírnek mert nem sok sebességbeli különbség van
az AGP8X és a PCIE16X között.Legalább az ASROCK(AGP+PCIE) alaplapon hasonló típusú, de eltérő
csatolóval ellátott kártyák esetében az AGP-s videokártya gyorsabbnak bizonyult.
Persze azóta 2 PCIE videokártya generáció is felnőtt, nem érzem
magaménak a PCIE tábor rajongóinak osztatlan lelkesedését sem
és kissé megmosolyogtam annak a fiatal srácnak a hozzászólását
aki égre-földre esküdözött nem lesz AGP-s DX10-es kártya.
A Game*r szerint több mint másfél éve az AGP kifutó típus
nekik javasolnám a hosszutávfutó magányossága című filmet.
Kissé zavaró a 256MB DDR2 memória jobban örülnék az 512MB DDR3-as memóriának.
A nagyobb memória jótékony hatása például a S.T.A.L.K.E.R.
és a Dark Messiah of Might and Magic játékoknál is megmutatkozik.
(Az utóbbi játéknál a MAXIMÁLIS grafikai beállításokhoz elengedhetetlen ugyanis az 512MB RAM!)
A 8800GTS 320MB RAM-ja kevés neki, a X512MB DDR2 elég.(Esetünkben az X tetszőleges gyártót jelent!)''
Szerintem ennek is kár volt felkelni ma reggel.
Be kell látnom, hogy csak itt a PH!-n vannak normális emberek, az összes többi fórumon Bundihoz hasonló agyament barmok irogatak, itt legalább ezek ki vannak szűrve... -
horvathkrisz
addikt
válasz
blackthorn #4522 üzenetére
Külföldi fórumokon is hallani hasonlókat?
Ha van köztünk CRT-monitoros Sapphire 2600XT tulaj, legyenszíves leírni a tapasztalatait a kártya képminőségével! (pl. milyen karija volt előzőleg és milyen irányba változott a képminőség)
Ez lehetséges hogy valamilyen digitális hiba lesz? Mert ha igen, abban az esetben garanciális csere. Ez amúgy csak a Sapphire kártyákkal fordul elő?
Crystal Clear technológia bekapcsolása esetleg segít valamit? Monitorteszter programok mit jeleznek? -
horvathkrisz
addikt
A Sapphire HD2600XT-n milyen csatlakozók vannak?
-
horvathkrisz
addikt
Ahogy elnézem, csak a TFT monitorosok panaszkodnak hasonló jelenségre... CRT-nél tapasztalt valaki előző karijához képest képminőségbeli romlást, javulást?
Olasza: ne haragudj de fogalmazd meg másképp mert most keltem fel és őszintén szólva nem értem a hsz-ed.
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest