- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
qw78er89
aktív tag
Jól látod
Nem oprendszert próbálok...
De igazából ez nem lehet gond, mert a másik vga-m semmi ilyet nem produkált, hanem tökéletes képe volt! A gond az, hogy a normál xp-n is vannak gondok, de itt látszik igazán!Ui:Nem tudsz(ok) olyan progit, ami a 2D-s működést teszteli? Nem a minőséget, hanem hibákat, problémákat!
-
qw78er89
aktív tag
Szia!
Everest - Megjelenítés - GPU
A jobb oldalon minden ott kéne legyen...Egyébként az én problémámra (306 hsz) amit írtál THX! Tuti hogy rossz? Miből lehet ezt tudni? Ezek a jelenségek a hőmérséklettől nem lehetnek? Az Everest szerint 57 fok terhelten 68-70, de a borda olyan forró, hogy rásült az ujjam
-
qw78er89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan problémám van, hogy fucsán frissül a képernyőm. A jelenség az hogy ha elindítom a Total Commandert, néha csak simán átfut rajta, mintha frissítettem volna a képernyőt. Ha pedig a Virtual PC-t elindítom egész furcsa dolgok történnek! Amikor betöltődik az XP a képernyőn futó 3szegmensű kék csík az XP felirat alatt víszintesen ketté osztódik és külön fut az alsó és felső fele! Amúgy meg olyan a Virtual PC alatt mintha fáziskésésben lenne a megjelenítés, például ha a Startmenübe végig húzom az egeret akkor kb nyolc lehetőség marad kék és csak lassan múlik el. Ráadásul a gépelés is hasonló írok, de nem látszik csak valami zagyvaság és pár másodperc múlva lesz normális.
Egy Sapphire Radeon HD 2400 Pro van a gépben. Próbáltam drivert cserélni, de egyik sem használt!
Van ötlete valakinek?
Előre is kösssssssssssssssssZZZ! -
qw78er89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kérdezném, valaki cserélt már hűtést 2400 Pro-n? Ha igen, mire? Asszem nekem kéne. Egy Sapphire Radeon HD 2400 Pro van az egyik gépemben és azon ugye passzív a hűtés. A minap kinyitottam és véletlenül hozzá értem a bordához. Oda is kozmált az ujjam.
Úgyhogy le szeretném cserélni, de csak ezt találtam: AC Accelero s2. Ezen meg nincs venti!
Tudnátok segíteni?
Előre is kössssssssssssZZZ! -
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Sapphire Radeon 2400Pro 256MB DDR3 kártyám van. Ezen a hűtés passzív. Az Everest szerint a GPU hőmérséklete 55-58 fok. Ez így normális, vagy ki kell cserélni a hűtést? Esetleg egy plusz venti a házban megoldaná?
Előre is KösssssssssssssssssZZZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest