- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
csika
tag
Fejlesztettem a gépemet kicsit.
Mostani működő gépem
Abit KG-7 Lite
1,6 Athlon XP
Chieftech 420W-os táp
80 GByte-os Mxtor 7200 RPM
CD író, CD olvasó
512 DDR
Ati Radeon 7500-as VGA
Na most ezt a VGA-t cserélném ki egy 9800pro-ra. Nincs kép sajnos. Még a BIOS-ig se jutok el, a spíker sípol egy hosszút és 2 rövidet. Ennek utánnanéztem, ez csak annyit jelent hogy a képmegjelenítéssel van gond. Tápcsatlakozót természetesen rádugtam a monitorkártyára.
Azt hiszem az alaplappal veszekedik a VGA. Van valamelyikőtöknek tapasztalata ilyen alaplap és VGA párosítással? Neten utánnanéztem, de vegyesek a tapasztalatok. BIOS frissítést is javasoltak, olyat még nem csináltam. De ha muszály lesz ...
Ha visszateszem a 7500-as radeont akkor működik a gép. A kártya és az alaplap is tudná elvileg a 4X-es AGP-t, de el se jutok odáig (most 2X-esen megy).
Kicsig igen gáz hogy a monitorkártya miatt vettem új tápot + memórát. És pont az nem működik.
Másik gépbe sajnos nem tudtam kipróbálni a VGA-t. Talán hétvégén tudnám, de az sem biztos.
Köszi a segítséget előre is. -
csika
tag
Tegnap megrendeltem (vidéken), ma már mehetnék is érte ... de sajnos csak holnap tudok.
Ez volt az utolsó darabjuk a fő raktárukban ... nekem elég ... :p
Csak nem lesz rossz ... -
csika
tag
Én is ma rendeltem meg sulinetben.
Vidéken. Az utolsó darabra csaptam le a cégnél, de volt ahol már mondták hogy olyat nem is tudnak hozni. Persze 9800pro-tól van szó ... -
csika
tag
Én is 9800pro-t akarok sulinetben.
Van egy HIS is.
Bővebben: link
Én is utánnanéztem, s szerintem is 256 bitesek.
Az én alaplapom is 4*-es AGP-t tud. Állítólag nemgond.
Használjuk őket remélhetőleg nemokára.
Nem vagyok egy guru, de a win98 és a 9800pro elég vad párosításnak tűnik (nem azt monom hogy lehetetlen).
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest