Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Atic #3010 üzenetére

Még mindig tartom azt, hogy nincs sok értelme ilyenekről beszélni addig, amíg hozzá nem teszed, hogy milyen volt a környezeti hőmérséklet. Vkinél pl. 27fok van, vkinél 20, stb. Ez azért a gépházra is kihat, az meg a karira, mégha nem is, hogy ilyen durván, de vmennyire mégis. Mondjuk egy átlagos szobahőmérséklet 24fok: ezekután mit vártok, mennyi legyen az idle akármilyen léghűtéssel? 20 fok?:)) Ami inkább érdekes lehet: idle-full közti eltérés, sőt, talán inkább csak a full értéke.:DDD Neck-nek valszeg nem megy 50-re arról a 30-ról, szerintem ez a különbség a gyári, és a ''tuning''-hűtés között (amire mellesleg 9600XT esetén csak extrém tuning mellett van szükség, mert nem nagyon melegszik, és a gyári hűtője is jól eltalált, max. hangosnak találhatjuk néha, de amúgy jól hűt.)

Amúgy én amit max. ki tudtam sajtolni a GPU-ból az az 55 fok volt - 25fokos szobában. VGAsilencerrel. Természetesen zárt ház, és csendesített gép mellett(nincs pl. rendszerhűtőm se, az Enermax fordulatszáma pedig minimumom.;))

Aktív témák