Keresés

Aktív témák

• tsabo84

csendes tag

válasz c.zsolti #2662 üzenetére

Persze-persze az is fontos hogy menjenek a játékok, sőt!!! Csak viszonyítási alapként írtam a 3d Markot, mert azt azért mégsem akartam írni, hogy ''olyan kártya kéne amivel gyorsabban fut az eNeFeS kettő'' :) Meg ilyet az abszolút analfabéták szoktak írni. Szóval szerinted milyen karit vegyek? Ezzel a GeForce 2Ti -mal az NFS Underg2 kb. 25-30 frame-mel fut 1024x768-ban (csak úgy ránézésre gondolom, nem mértem...). Mondjuk Doom3azni nemtok vele, az tény... :) A 9550XT-ről mit gondolsz? mert azt is ajánlotta itt vki...

[Szerkesztve]

• tsabo84

csendes tag

Sziasztok!
    Most szeretnék uj videokarit venni, es a velemenyetekre vagyok kivancsi ill. a segitsegeteket szeretnem kerni.Jelenleg a kovetkezo konfigom van:
    ASRock alaplap (most nem irnam le a reszleteket, de teny h nem egy nagyon jo alaplaprol van szo)
    AMD Athlon XP 2000+
    512 mb ddr
    GeForce 2 Ti
    Ez a konfig 3dMark2000ben default benchmark eseten 8500 koruli pontszamot er el. Sztem nagyon jo kis kari a GeF 2 Ti viszont 1-2 uj jatek mar el sem indul vele mert nem tamogatjak csak (minimum) a GeF 4et. Radeon 9600-ban v. GeF fx5200 v. 5600ban gondolkodtam az uj karit illetoen. 20e HUFnal tobbet nem igazan szeretnek raszanni.Ti melyiket ajanljatok? Nezegettem egy-ket tesztet kulonbozo honlapokon, de igazabol meg nem latok tisztan,m pl. a Radeon 9600nak is vannak XT meg SE ''verzioi'' is amiket nem nagyon ismerek. Ezekkel a kartyakkal mekkora teljesitmenynovekedes erheto el? En legalabb +5000 pontra szamitok a 3dMark2000 tesztjen. Ha 20e HUFért nem lehet csak olyan kartyat kapni, amelyik max +1000 v +1500 ponttal szarnyalja tul a GeF 2 Ti-t akkor inkabb hagyom azt. Koszi elore is mindenkinek!
    Udv:
    Tsabo

Aktív témák