- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
tsabo84
csendes tag
válasz
c.zsolti #2662 üzenetére
Persze-persze az is fontos hogy menjenek a játékok, sőt!!! Csak viszonyítási alapként írtam a 3d Markot, mert azt azért mégsem akartam írni, hogy ''olyan kártya kéne amivel gyorsabban fut az eNeFeS kettő''
Meg ilyet az abszolút analfabéták szoktak írni. Szóval szerinted milyen karit vegyek? Ezzel a GeForce 2Ti -mal az NFS Underg2 kb. 25-30 frame-mel fut 1024x768-ban (csak úgy ránézésre gondolom, nem mértem...). Mondjuk Doom3azni nemtok vele, az tény...
A 9550XT-ről mit gondolsz? mert azt is ajánlotta itt vki...
[Szerkesztve] -
tsabo84
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék uj videokarit venni, es a velemenyetekre vagyok kivancsi ill. a segitsegeteket szeretnem kerni.Jelenleg a kovetkezo konfigom van:
ASRock alaplap (most nem irnam le a reszleteket, de teny h nem egy nagyon jo alaplaprol van szo)
AMD Athlon XP 2000+
512 mb ddr
GeForce 2 Ti
Ez a konfig 3dMark2000ben default benchmark eseten 8500 koruli pontszamot er el. Sztem nagyon jo kis kari a GeF 2 Ti viszont 1-2 uj jatek mar el sem indul vele mert nem tamogatjak csak (minimum) a GeF 4et. Radeon 9600-ban v. GeF fx5200 v. 5600ban gondolkodtam az uj karit illetoen. 20e HUFnal tobbet nem igazan szeretnek raszanni.Ti melyiket ajanljatok? Nezegettem egy-ket tesztet kulonbozo honlapokon, de igazabol meg nem latok tisztan,m pl. a Radeon 9600nak is vannak XT meg SE ''verzioi'' is amiket nem nagyon ismerek. Ezekkel a kartyakkal mekkora teljesitmenynovekedes erheto el? En legalabb +5000 pontra szamitok a 3dMark2000 tesztjen. Ha 20e HUFért nem lehet csak olyan kartyat kapni, amelyik max +1000 v +1500 ponttal szarnyalja tul a GeF 2 Ti-t akkor inkabb hagyom azt. Koszi elore is mindenkinek!
Udv:
Tsabo
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest