- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
kem
addikt
Segítségre lenne szükségem.
Vettem egy Powercolor 9600XT karit haveromnak, de 2 lapból 1-ben sem megy rendesen.
Az egyik egy régi AMD-s MSI lap, abban PC Speaker se szólal meg, szal se kép se hang, a másik meg egy Asus A7N8X-E Deluxe, amikor XP betölt és megjelennek a felhasználói fiókok, akkor restartol a gép. Mi lehet a gond? A kari lehet rosz? -
kem
addikt
Ha semmit nem tuningolok a 9600XT-men, és hagyom 500/300-on akkor elég lehet neki egy Zalman NB47JBővebben: link Passzív hűtőborda, meg Zalman ZM-RHS1Bővebben: link RAM hűtők? Mert akko kb 6000Ft-ot spórolok meg ha nem Zalman ZM80D-HP-t veszek egy ventivel. Mert lenne értelme egy olyen batár dögöt rászerelni a kis 9600XT-mre?
[Szerkesztve] -
kem
addikt
Lenne két kérdésem:
az egyik: Zalman VGA Ram hûtõ ZM-RHS1 2,296 Ft,-
Érdemes megvenni?
A másik:
Sapphire Radeon 9600XT-m van(256Mb rammal).
Ugye a memória alapvetűleg 300-on megy.
De miért nem akar 1-el feljebb se menni RivaTunerrel??
Ha feljebb állítom, rögtön szétesik a kép
A GPU-t bezzeg viszi 571-en.
Ha felrakom a mem hűtőket lehet majd húzni még rajta?
Lehet a 256Mb memória hibája? -
kem
addikt
Én nem vagyok nagy spíler, de az okosak azt mondják, a memória vezérlõ tipusa 256(4×64bit)bites legyen. Ami nekem van, azt, tudnám ajánlani: Sapphire Radeon 9600XT, annyi eltéréssel,h telljesen felesleges 256Mb-osat venni, sőt hátrányos is, mert lassabb memóriákat raknak rá. Talán még 9800 nonPro(nem SE; nem XT, nem PRO, hanem 9800)-t érdemes venni, az 43körül van bruttó.
Ha hülyeségeket írkálok, Kérlek javítsatok ki.
De van 1 ötletem:
Mindenki írja be annak a videókártyának a nevét, amit ha 40e Ft-ból kellene vannie , akkor azt választaná.
ha 5 ember megteszi máris van miből válogatni
Amugy meg nemis tudod, hogy ki fogja-e tudni szólgálni a processzorod a videó-kártyát. Ha igenn, akkor megéri.
Nekem a 2,4-es Celeronom nem tudta kiszólgálni.
Jó lenne, ha valaki hozzáértő is hozzászólna!
[Szerkesztve] -
kem
addikt
szerintem 1024x768-on kb 34xx-és 35xx körülit hozna
-
kem
addikt
Szeretném a Sapphire Rad9600xt-met(256Mb) turbózni kicsit, de csak Rage3Dtweak-em van. Mit ajánlotok ami elmegy Win Me-n is?
Evvel meddig tudom húzni?
Memória azért szemetel mert meleg? -
kem
addikt
Mindjárt +nézem
-
kem
addikt
Vettem egy Sapphire Radeon 9600XT-t 256Mb-Rammal és szeretném tuningolni Hogyan tegyem?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest