- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Neck
veterán
Most nézem újoncból már kvázi tag vagyok
-
Neck
veterán
Ja és az tény hogy ezt csak az ATItoolos tolással próbáltam.
Tehát ha leveszem a magórajelet akkor elvileg a memó még mehet feljebb is...
Textúrahibát melegedésből adódóan még nem láttam tőle...
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Hy!
A Connect3D ATI Radeon 9600XT 128MB DDR DVI TVout VGA-m
ELADÓ!
Tudom nem ide kéne, hanem hardverpiacra,de ide szoktam járni és ha valaki gondolja mondhat rá árat.
Tuningeredmények gyári hűtéssel, gyári BIOSsal,gyári időzítésekkel:
Mag 590
Memó 335
Ekkor még nem szemetelt, két óra Doom3 után...
A kari nincs széthajtva, teljesen jó, nem amiatt adom el mert hibás, hanem mert lecserélem Sulinetes 9800as nonprora.
Várjuk hívását, rendelje meg most... -
Neck
veterán
Hy!
Nekem is lassú a CCC meg minden, de van benne olyan funkció amit a Control Panelben nem találtam. De ha tudod hogy hogy kell előhozni nem CCCs driverben akkor mondd el légyszi!
Ezek:
Catalyst AI (Optimalizálás 4ever)
Geometry Instancing (A hasonló cuccokat ugyanolyannak számolja) -
Neck
veterán
Nekem is C3Dm van de nekem nem fagy ki semmi. Esetleg gém közbe nézzétek a hőmérsékletet, aztán ha nagy akkor az a ludas.
-
Neck
veterán
Mégseeee!!!! Megmarad a Liebermann! jejeje!!!
Mondjuk az oldalukon most nincs semmi, de a lényeg hogy ők gyártják a világ talán legjobb high-end gépeit,
Gy.k.: Az Alienware az egy 486 ezekhez képest...
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Ezért nem szeretem a VIAt, nagyon nem, nagyon sok service pack meg ilyesmi kell neki, és nagyon sok mindennel kompatibilis.
Egyébként h az XT mag és a VIA összeférhetetlen e ezt csak onnan tudod kideríteni, hogyha beteszel egy másik kártyát.Akkor levonhatjuk a következtetéseket.
Egyébként vannak nagy igazságok a számítástechnikában.
Ezek jelenleg:
Ha AMD akkor Nforce
Ha Intel akkor Intel chipset
Ha controller akkor Logitech
Ha VGA akkor ATI(Nem vagyok elfogult...
)
Na jó azért az a parhelia se eccerű....
Ha Geforce akkor NEM FX 5*** mert fos!
Végül ha komplett gép akkor Liebermann... volt. Rest in Peace, nagyon királyak...voltatok...
Akit érdekel mi is ez:
Bővebben: link
Ja már az új winfos és 4.11es catalyst alól írok, már csak a proggykat telepítem újra... -
Neck
veterán
Nem az Ati Control Panelhez kell a .NET framework hanem a catalyst control centerhez.
Sokszor elmondtuk, a GeForce FX 5*** széria mind gagyi, érdemes azonos árfekvésű ATIban gondolkodni. Monnyuk 9600XTben is, de inkább 9800 Proban a 256bites busz miatt is, mert minnél HWigényesebb a játék, ez annál nagyobb szerepet kap, annál kevésbé az órajel számít!
Feltétlen a 9800Prot vedd meg, ha érdekel miért:
Bővebben: link
innentől kezdödnek a tesztek.
Nagyon vibrál a monitor...
Mivel senkinek semmi ötlete a bajommal kapcsolatban, ezért elmentem Windowst reinstallálni...
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Na hali!
Via chipset drivert legújabbat tedd fel, szerintem az XT mag miatt lesz.
Viát nem szereti
NEKEM HELP PLS! -
Neck
veterán
Ja és természetesen TELJESEN eltávolítottam a drivert mielőtt telepítettem. Ahogy szoktam.
Na jó a még egy tipp hogy feltettem a VMwaret raktam alá egy win98 rendszart és az alatt szórakáztam h nem e lehet valami gémmel nyomulni de nem ismerte fel a 9600XTt szal nem tuttam jáccani. Nem lehet h annak valami utóhatása miatt nem tudok most drivert telepíteni? H valami régi sz@rnak (RAGE vagy RAGEXXL vagy ilyesmik voltak benne a VMwarebe) ismeri fel a kártyát és a catalyst meg nem megy fel? Lehet h hülyeség de még erre tippelhetek. Mindenestre akinek BÁRMI ötlete van, gyorsangyorsan írjon, mert kül. kénytelen leszek új rendszert húzni, de nagyon nem szeretnék mert jönnek a ZHk és alig van időm. PLS!!!
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
PLS HELP!
Fel akartam tenni az új catalystet (4.11) de amikor fel akarom tenni azt írja a driverinstall közbe (még a vezérlőpult, meg miegymás előtt) hogy állítsam vissza a standard vga vezérlőre a karit, és reinstalláljak. DE AZON VOLT, MIT MAGYARÁZ EZ! Bemegyek eszközkezelőbe erre 9600 series van ott de sárga felkiáltójellel, vagyis vmi nemOK! Eddig sose csinált ilyet! Erre próbálom CCCs, nem CCCs 4.11et, hátha a letöltött driver nem jó, aztán megpróbáltam az előző drivert (4.10) de semmi nem megy fel. mind kidob ugyanezzel. Persze próbáltam sárga felkiáltójeles 9600 seriesként, meg eltávolitva standard vezérlőként is, de NEM MEGY! Egyik kombinációba se megy, ha Vírusülőt, Tűzfalat, AdWare proggyt, MINDENT kikapcsolok, akkor is ugyanez van!!!
eccerűen nem megy... most is vibráló monitor (60hz) elől írok, valaki ha tud valamit segítsen...pls!!!!
Minek kezd bele az ember driverfrissítésbe... pedig eddig mindig műxött. De már az előző se... Lehet h új rendszer lesz a vége?
Kuvva élet. Ja még lehet h lesz egy tippem de megvárom mit mondtok erre aztán ha nincs tipp akkor lehet h hülyeség de majd mondom. -
Neck
veterán
Te mit érzel ilyenkor? Nem egy pár hozzászólással visszább igérték meg h kapsz egy DVI-VGAt ingyen?
-
Neck
veterán
Na csá! Mivel a karesz nem tudja kihajtani a 256MB RAMot, ezért felesleges. A GeCube Xtreme-t vedd meg. Az a legjobb. Csak nekem nem volt rá pézzem...
-
Neck
veterán
Nah ment neked performance tuning
-
Neck
veterán
Bár sose lehet tudni de nekem jobb lett a 4.10 alatt is...
-
Neck
veterán
Nem ezt valami orosz oldalról szedtem és a Doom3hoz hozták ki. A 325ös az jó. Az teccik. De felette az egy szar. Ja és a leértékeltbe is megtalálható
-
Neck
veterán
500/250? Az egy szar. Ennek fényébe már nem is annyira teccik az a Gex márka. Az én pici ATImat ne szégyeníccsék má' !
-
Neck
veterán
He ott fölötte az nem teccik nekem.
A gyári adat elvileg 500/600 ez tuti. Na most az hogy emeltek rajta egy dolog.
Ha nem akarsz tuningolni akkor is jó, mert gyorsabb a kártya fixen. Ha tuningolni akarsz akkor meg vszínűleg jobbak a ramok rajta (kisebb nanosec) szal nem rossz vétel, de nem tudok sokat a Gexről csak hogy sztem jó lehet. Meg tele van a doboz
Én a Connect3Dm mellé semmit se kaptam...De nem érdekel
-
Neck
veterán
Bakker mindig ilyen hosszúakat írok?
Ja most nem -
Neck
veterán
Na csá to all!
Elküldjem a Doom3 Performance Tweak dll-t?
Ez komoly
Nekem működik az ATITool,megkeresi a max sebességet, és fixen ott marad!
Nem fagyogat és nem kell nekem nyomkodni meg idegeskedni, mert ez tizedenként emel, heat-upol meg artifactokat keres. Szal otthagyom, elmegyek enni, inni, fürödni, kakilni stb és mire kész vagyok maxon van a kari. Persze még enyhe szemetléssel lehet áldozni a sebesség oltárán
A Tray Tool meg tele van almenükkel,utálom. Ugyanazt be lehet állítani a CCC-ben is.
A .NET frameworks egy keretrendszer, ami alá programokat lehet írni. És abba fog megjelenni. Csak skinnelni kell A .NET tudtommal olyasmi mint a JAVA, csak a JAVA Sun Microsystemes, a .NET meg MicroFosos.Szal vmi fejlesztőkörnyezet...
Vagy nem?
CK: Nem vettél highra mindent a driverben? Mert akkor bekapcsol az FSAA meg az Aniso. Nem attól lett 3k pont? Nem kell leordítani csak kérdeztem mert hawerom már anyázta magát emiatt
Egyébként nemtom ki hogy van vele de a CCC sztem jobb mert sehol máshol nem találtam Catalyst AI kapcsolót csak abban. Egyébként énis az Catalyst Control Center nélküli 27megás megoldásra szavaznék, de így... AI 4evRA régebbi driverekkel az a helyzet, hogy a DX8.1es játékokkal gyorsabbak, viszont (mivel ez egy 9600XT fórum) azok alá nem kell akkora kraft mert ezzel a karival mennie kell mindnek. Az újakat DX9alá (meg mostanába Doom3 alá
) optimalizálják, azok meg az alatt gyorsabbak. Egyébként ami nem béta drivernek jön ki azok be lettek vizsgálva az ATInál mind. Szal attól hogy felraksz egy régebbi drivert szvsz 99% hogy nem javul meg a problémád (kivéve régi kariknál de ez egy 9600XT fórum) Ja és 9600XT alá még optimalizálják is az új catalysteket. Szal 4.10 rullah (és egyelőre nálam télleg rullah mert gyorsult minden és atomstabil
)
Az Omegáról és tsairól meg annyi, hogy felraktam és ugyanolyan volt. De komolyan. Amelyik Omegát (nemtom melyiket mán) azzal hirdette a csávó hogy OpenGL alá optimalizálta, Q3 Timedemóban (beépített is, gém közben felvett [valami WCG döntő] is) az FPS tizedre ugyanannyi volt mint a gyári catalysttel. Több mérés után is.
Szal engem nem érdekel maradok mindig a legfrissebb gyári Catalystnál. Eddig bevált (3.6 óta...)
Ja nekem is 15** a 3DMark05, szal az annyi. Megint hülyék azok a FuturemarkosokNem otimalizálnak, csak kiraknak egy brutál engine-t. Pedig menne az gyorsabban is csak direkt izzasztani akarnak. Ami össze is jött,mert ha jól tudom még a legbrutálabb karikon se nagyon megy folyamatosan. És akkor még hol az FSAA meg az Aniso? Ja, bocs. Asszem NV6800U / SLI / NV6800U konfiggal megy élvezhetően, mert vmi 11k pont. Csak ennek az árából veszek egy PowerMac-et és nem érdekel a 3DMark
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Na Hali! Nekem is kénne 1 kis bősz memidőzítéses help!
Nincs multiméterem
Eddig is atitool -lal csak 0.20assal amibe nincs memidőzítős gomb
Akkor nem indul el a cli.exe (a catalyst control center) ha nincs .NET Framework 1.1ed hozzá. Tölts egyet a Microfos home sitejáról.
Hát azt nem hiszem hogy húszból veszel Connect3Dt. 30ból inkább. Fa nélkül.
Koenig neked mid van?
A HISt nem tudom ajánljam e mert az ''általános'' híre jó a kártyáknak (szerintem pl jobb mint a Sapphire amit nem szeretek, akkor már inkább referencia ATI á'la Club3D) Viszont hawer vett egy HIS Excalibur ATI Radeon 9800 Pro -t és éppenhogy(!!!) gyorsabb mint a 9600 XTm
Ez játékokban MAX + 4-5 FPS, 3Dmark alatt 3-400 pont...
És nem értjük. U.A. a driver. Akár az ő hépében hasonlítjuk akár az enyimben, mielőt megkérdezné valaki, 256os a memóriabusz, progival leellenőriztük, frekik is rendben vannak.128megás amúgy azis. Nemértjük. szal ebből a szempontból nem ajánljuk. Na mind1 ahogy érzed. Lehet h a 9600XTjük meg jóMindenesetre az IceQ az nagyon teccik...
-
Neck
veterán
Ha a hozzászólásod után ráviszed a mod gombra az egeret akkor ott van a linkél írja. Ha meg rákattintasz akkor meg a címben.
Már jön az új ATI Tool
Bocs 2012486 volt most ez az enyim az előbb meg elírtam abból vonj le 2ezret
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Ma már (azaz tegnap) tuti legalább 14ezer hozzászólás volt mert ma jött a hí hogy túl a 2 milkán
És az enyim volt a 2014425.
-
Neck
veterán
ja meg azt honnan tudod hogy x nanó hány MHz?
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Időzítéseket is írj pls. Azt hol tudom állítani?
-
Neck
veterán
Van olyan hawerom aki az OverDrive-ot fél rátenni
Egyébként nekem 10-15 perc játék után még nem esett szét a kép ilyen konfig mellett amit leírtam
De ha leveszem mondjuk 575re meg 650re akkor atomstabil és szépen javul a kártya. Mondjuk nemtom mert idáig nem szaggatott be semmi még a Doom3 se nemtom ki hogy van vele.1024 High Graf 6xFSAA Temporary AntiAliasing 16x Aniso és 30 FPSÉs akkor nem volt húzva se kártya se proci. Nem hazudok halál komoly. Találtam a neten valami Doom3 Performance Tuning nevű filet meg új catalyst és megtesztelve elég jó volt. Ha meg levettem az anisot meg az FSAAt akkor 40-50-60 FPS
Ja emelett egy 2m4 es P4em van 512 DDRel. Akkor töltöget egy kicsit amikor új helyszínre érek és elfogy a memó
a CS Source meg most 30-100 FPS között megy attól függ mennyire nyílt a terep
Samsung 404
K4D263238E-GC2A
Ez mien RAM? hány nanós?
PLS valaki mondja már meg mert idáig akitől kérdeztem senki nem tudja (énse)
-
Neck
veterán
590/340et megy a kártya. Mennyi lenne a mem elvileg? Mennyi nanós? mert én nem bírtam rájönni
-
Neck
veterán
Csá!
Na nekem 590/322 eddig de még megy -
Neck
veterán
Hy, nem tudja valaki mennyi a maxja ezeknek a memóriáknak? :
Samsung 404
K4D263238E-GC2A
Ja a core speed majdnem 600ig felmegy
Connect3D ATI Radeon 9600XT 128MB DDR DVI TVOut -
Neck
veterán
Halihó!
Azt szeretném megtudakolni, hogy szerintetek a Connect3D 9600XT -k esetében jó márka e? Vettem egyet, a húzási tapasztalatok a következők:
(Gyári hűtéssel)
Az ATI tool 596MHzig húzta fel nekem a GPUt, a memóriát meg tán 367ig, ha jól emléxem. Ez jó eredmény? Lehet ezt még húzni?
Szerintetek megért ez a kártya 32 rongyot?
Pls válaszoljatok
Byeosh!
Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Honda topik
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest