- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N!tRo
tag
Szasztok!
Átzavartak ebbe a topikba. Nos:
Minap fogtam magam mondom kipucolom a gépem belülről.
Volt itthon nekem ''sűrített levegő-s'' spray-m, ami ugye csak levegő, s nem más, olyan mintha kompresszorral fújnál valamit.
Ezzel pucoltam ki a gépem szépen finoman, mellesleg szép tiszta lett, csak ott jött a bibi, hogy a windows ba**ott elindulni...Pontosan azt történt, hogy megjelent a Windows logo, alatta a ''betöltésjelző'' Knight Rider jobbra futó fény, egyszer csak sötétség és a monitor ledje elkezd villogni, mint amikor nem kap videójelet, és ennyi volt.
Na most, csináltam egy winreinstallt nagy örömömre, amikor azt tapasztaltam, hogy fel tudtam telepíteni a windowst, működött minden gecón, nagy volt a happy.
Aztán nem elégedtem meg az xp-s vga driverrel, ami mellesleg kb 60hz-en üzemelteti a monitort, amitől sajnos szép szemecskéim 10 perc után kiégnek. Tehát usgyi raktam fel az új Catalystot. Oké, felraktam. Restart.
És lőn ezúttal nem világosság, hanem ismét sötétség. Megint bejön a win logo, megint elmegy a kép, megint villog a led.
És a vga kari baszik rendesen működni, csak sima software módban indul el a gép rendesen.
Mit tehetek?
1. van gyógyszer a kehére
2. dobjam ki
3. sózzam rá valami lámára, mert végülis software módban lehet használni, csak így még egy voodoo3-as is többet ér szerintm
4. egyéb: ________________________
Várom válaszaitokat!
ui.: nem garis, és Connect3D Radeon 9600, 128MB, 128bit -
N!tRo
tag
Hello!
Nekem is ilyen karim van, valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy a tévén is legyen kép a TV-kimentnél??
Össze van kötve így: Svideo>RCA átalakító (ami benne volt a dobozban) majdn kábel és a tv-antenna csatlakozó.
Előbb volt vmi kép, de nagyon rossz, azóta már az a kép is eltűnt.
Vki segít?
KÖSZI!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest