- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Aktív témák
-
BOBO6
aktív tag
Huppsz!
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Tehát eladó a címben nevezett kártya, vegyétek, vigyétek!
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
A cuccok nagy része félretéve, maradt a Sapphire Radeon 9600, 128/128, passzív hűtés, TV és dvi kimenet, amely képes stabilan a 440/275MHz órajelekre
-
BOBO6
aktív tag
-
brasil
senior tag
procc mennyi lenne?
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Fel
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Lefuttattam egy 3dmark 2003-at 2230MHz-en, 424MHz fsb mellett 440/275MHz videókari órajelek mellett hozott 3500 pontot.
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Igényfelmérés céljából nyitottam eme topicot, melynek tárgya a következő félkonfig:
1.4GHz Applebred magos duron cpu, mely az előkelő második helyet érte el dokar kolléga toplistáján, jelenleg az 5. helyen tartózkodik: [link]
A processzor további érdekessége, hogy 1.225V-on képes üzemelni alapórajelen, alapfeszültségen megy 166-os fsb-n, ami ~1750MHz-et jelent, a 200MHz fsb-hez 1.65V-ra van szüksége, ami az alapórajelhez viszonyítva a tekintélyes 2.1GHz-es órajelet jelenti, ezeket kiteszteltem, tökéletesen stabil a nevezett értékek mellett. Jelenleg teszt célból 212MHz fsb-n , azaz 2230MHz-en ketyeg miközben 37 fokos.
Az alábbi alaplapokkal lehet eladó a processzor:
Abit kv7 alaplap, a tuning toplistás helyezést ebben az alaplapban értem el, tartozékok: két darab bontatlan sata kábel, egy 80 eres ide kábel, hátlap. Azt hiszem nem kell több szót ejtenem róla.
MSI K7D Master-L, kétprocesszoros alaplap, én csak a duronnal próbáltam egy millenium telepítés erejéig ami sikeres volt. Ezzel az alaplappal kiváló kétprocesszoros gépet lehet építeni.
Sapphire Radeon 9600, 128/128, passzív hűtés, TV és dvi kimenet, amely képes stabilan a 440/275MHz órajelekre.
DDR 512/400 noname memória, mellyel mindkét alaplapban kitűnően működik a proci.
Igény esetén egyszerű 3 cd helyes atx ház és egy 400W-os mercury táp.
Várom az érdeklődőket, eladóvá abban az esetben válik valami, ha egyben legalább a proci és egy alaplap elkel.
A cuccok Bp-en vehetők át 3 nap garival.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest