Aktív témák
-
UP :(
-
UP :DD
-
nah feladtam... sztem ezt nem lehet megcsinálni...
-
UP UP UP. Help someone :)
plz plz -
Elöjött a hiba, ami az elsö hozzászolonál is volt. Nem lehet flashelni, mert a végén mindig write error hibával kilép. Az összes biosnál ezt csinálja. Valami ötlet hogy mit lehetne? Esetleg nem lehet resetelni a biost?
-
Ujabb tapasztalat! Mostmár megy windows vele. De a képernyö fele csak. A másik felén mindenféle szines vonalkák jelennek meg.:D.... Szoval még mindig nem megy tökéletesen :( Valami 5let?
-
Jelentem nem megy a cucc :(
5letem sincs, hogy mi lehet a baj... Esetleg lehet fizikailag halott a kártya?... -
Akkor azlesz holnap reggel hozatok egy floppy meg egy pci vga. Aztán durrr bele. Holnap írok az eredményröl.
Köszi szépen a helpet
Remélem sikerül megcsinálni:C -
thx :)
megprobálom
:)))
mostmár csak floppy meghajto kéne
Cdröl nem müködik a dolog véletlen?... :) Bocs ha sok a probléma:) -
http://www.hisdigital.com/html/9500pro.htm
-
HIS 9500 PRO ------ 3.3as Infineon ramok
-
igazábol azt se tudom, hogy ilyen helyzetböl helyrehozhato-e még a kártya, vagy esélytelen...
-
passzolom .... Ugy szereztem a kártyát. Holnap adnám tovább, csak gondoltam megprobálom megcsinálni... Nem tudom milyen bios van benne, csak nagyon félek, hogy fizikailag meghalt a kártya...:(
-
Nálam hasonlo helyzet álllt elö.
Adott egy 9500pro, csak valaki nagy ügyesen 9700 biost sütött bele. Mostmeg van kép, csak szines mindenféle karakterek jelennek meg a képernyön. Ilyenkor mi a tendö?:((
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest