Aktív témák
-
WesTM
őstag
Én nem vennék JELENLEG vga-t mert nagyon felszaladt az áruk a gazdasági helyzet miatt,de ha venni kéne TALÁN a gs-t választanám,bár azokkal elég sok probléma van ahogy figyelgettem a topicot. Az a vrm hűtés szerintem nagyon hiányzik onnan. Szóval vagy vegyél szerintem egy ref. 4850-et,később,ami jó hűtéskezeléssel 2D ben néma,vagy egy passzív verziót,amit egy 12cm-es ventillátorral brutálisan jó hűtésű kártyává tudsz varázsolni,és hangja sem lesz.
-
-
R.Zoli
őstag
A 4870 CF kb. augusztusra lesz ütős és ez az összes 48x0 kártyára igaz CF-ben mert akkor jön a 4870 X2 ami miatt nagyon rá kell feküdni az erős CF támogatásra...Nyugodtan vegyél 4870-et a kártya amitt is gyorsulni fog sokat ,hogy egyre több gyártó szakad el az NV által nyomatott "kamu DX10"-től és nemhogy valódi DX10-es gamek jönnek hanem DX10.1 is ki lesz használva... Na ott fog nagyot villantani!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged