- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DigitXT #31915 üzenetére
Nem arc kérdése, egyszerű logikáé: nem volt minden VH-n, tehát nem teljes VH a teszt, mint az az állításban szerepelt (ami lehetett volna egy "minden maxon 2XAA-val" pl., amiből az is kitalálja, hogy valóban maximumra volt állítva minden, aki nem ismeri a programot).
Tehát az állításom egyszerűen tényszerű.
Azért már elnézést kértem (ott a meghajló smiley), hogy nem tudtam, hogy a program miatt nem teljes a VH. Ezt vagy megérti valaki, vagy nem (ahogy a másik mondat értelmét is).
Egyébként tetszik az új neved (ahogy aláírtad, csak "értem" kéne az "ismerem" helyett), bár nick-nek kicsit hosszú lenne.
Csak ha már belemagyarázásról van szó, de részemről lezárva, mielőtt a szurkálódásból harag lenne.Ha a fentiekből bármivel megbántottalak volna, már most bocs.
Aktív témák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest