- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Nekem ugyan ezt csinálja most a videókártyám minnt a topicnyitó delikvensnek! CSAK NÁLAM AZ A KI....OTT GOND VAN HOGY NINCS EGY HÓNAPJA HOGY LEJÁRT A GARI!
Most megpróbálom a Firmware frissítést ha ez se segít akkor kapja be!!!
-
Rolee79
csendes tag
Az Exair előtt egy C3D9600 volt benne és megállás nélkül fagyott, csak 4× AGP-n ment ha ment úgyhogy el is adtam. A régi alaplapomban (Acorp 694TA) sem ment normálisan. A fastwrite-ot és a 4× AGP-t kipróbálom. Köszi a hozzászólásokat.
-
Nedudgi
aktív tag
Jaja FastWrite kikapcs. Sok ATI nem szereti. Egyébként nekem volt olyan problémám hogy az AGP gyorsítást ki kellett kapcsolni egy A7V600X-C3D9600 kombinációnál biosba különben kifagyott a gép vagy VPU recover-el kiszállt minden 3D alkalmazás. Ott az Omega Driver oldotta meg a problémát. Esetleg azt ki lehet próbálni...
-
Rolee79
csendes tag
Szevasztok, lenne egy VGA-s problémám.
Tavaj decemberben vettem egy Exair 9600 Radeon-t (400/400) a Media Markt-ban. Használtam is szépen egészen péntekig, mikoris feltettem a 4.12-es Omegát. Egész közelről néztem a monitort, figyelve az élsimítást és egyebeket mikor észrevettem, hogy apró képpont méretű fehér pöttyök villognak véletlenszerűen a játékokban (NFSU2, COD2, CMR4). Feltettem egy régebbi drivert 4.9 Omega és 4.11 ATI-t de semmi. XP újra (SP2), semmi. Egyébként a gép A7v600-x 2500+ Barton 2×256 Samsung 333MHz. Lehet, hogy a kártya már decembertől csinálta csak eddig még nem vettem észre. Olyan mint mikor régen a GF4 memóriáját túlhúztam és pöttyöket hagyott az asztalon mikor egy ablakot mozgattam de ez csak játékben csinálja és ott sem mindíg. Lehet, hogy haldoklik a kártyán a memória (Samsung). Egyébként fagyás vagy teljesítménycsökkenés abszolutt nincs (3DMark03 2909 pont). Mi lehet a gond??? A kártya NINCS és nem is volt húzva! -
ha nemjó lehet kari is! tom szomszéd csákko annyira butuska volt ,hogy majd 10 hónapig rossz 5600 -al spílézett!
a végén annira bedöglött ,hogy begariztatta
-
Vangelis
félisten
dobd el majd megkeresem
-
Vangelis
félisten
vga--kampec sajnos akkor.
-
dr42
tag
agp-t is atette 4x-re, semmi valtozas
-
Balinov
titán
Szia,
gpu/mem hűtése megfelelő? esetleg nincs picinyt kimozdulva a kártya az agp slotból? Gondolom alaplapi driverek fennvannak.
Megpróbálnám bios-ban a fast-writes-t off-ra állítani, vagy alternatívaként a 8x-os agp sebességet levenni 4x-esre. Esetleg olyan via csipszetes lapja van,ami nem tudja fixálni a 66mhz-es AGP órajelet és tuninggal együtt mászik az is felfelé?
Próbáld megtudakolni az alaplap pontos típusát is. Annak birtokában esetleg lehet még 1-2 tippünk.
BAlinov
UI: Vga nincs húzva?
[Szerkesztve] -
dr42
tag
haverom gepe szal nemtom milyen alaplap stb. a kartya nincs huzva, teljesen alap a cucc. amiota megvan ezt csinalja, csak az arcnak oldszkul monitorja volt, es azthitte azmiatt szar a kep. most lett neki uj monitor, es szolt h maszekoljam meg. szoval a megoldas a kartya eladasa es egy uj vasarlasa?
-
Ati9500
senior tag
igen alalplap is lehet!!
nekem annó volt egy ino gf4 ti 4200 am egy abit k.333 alaplapban 4x agp ben minden frankó volt de 8x ban iszonyatosan hibázott..
próbáld 4* agp-vel.. hátha!! -
Ati9500
senior tag
memó nem melegszik túl....?
HASONLÓ HA HÚZOM A 9700 RAMJÁT 630mhz-RE -
dr42
tag
sziasztok! bocsi az uj topicert,de a kerdest mar feltettem az ati topicban is, es sajna nemnagyon tudodd ra valaszolni senki. hatha itt tobb okos megnezi!
adott egy gep, radeon 9600-al, es a kovetkezo a hiba. win siman futminden rendben, de amint egy jatekot ilyesmit inditok szetesik a kep a texturak ocsmanyak.
itt is van ket link a hibarol, a catalyst driverben levo kocsirol.
Bővebben: link
Bővebben: link
mi lehet a baj? legujabb DX, catalyst,sp2 fennvan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest