- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Lacixx
tag
Na hali!Nem találok a biosba ilyen beállitáse lehetőséget a memoval kapcsolatban. Nem értem mért nemm egy. Ha kicsit is huzom instabil a rendszerem, lehet hogy kevés rá a hütő?!Elképzelhető gondolom ez a hiba is! Ha vkinek vmi van kérem irjon!! Köszi!
-
Lacixx
tag
Lenne kérdésem! AMD Athlon xp 2400+, Thorton maggal. ABIT KD7A alap, valamint 2 400mhze-es memo.A proci szorzolockos!(sztem)
A problémám,hogy az FSB-t max 140-ig tudom felvinni.Afelett már vagy nem indul az xp, vagy még addig se jutok el. Próbáltam fesz.növeléssel is 1.8 ig de semmi változás. A ratio-t is emeltem 5:2:1-re.Ekkor azt hittem elszállt a procim vagy vmi mert nem akart indulni sokáig. Nah várom az ötleteket.Talán az alap szar?Hogy lehet megnézni hogy birja-e? Köszi!
Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest