Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Jaeger
tag
TRITON és kedves többiek!
Végigolvastam a topikot, hát írtok dolgokat...
Nem akarnám itt az észt osztani, de eléggé beleástam magam a témába, szóval...
Az Abit AN8 Ultra egy egész jó kis lap, korábban voltak ugyan hibás példányok, de az utóbbi időben szinte csak jókat hallok róla (van aki fanatikusan esküszik rá). Az Abit után persze az Asus is ''kitalálta'' a maga passzív hűtésű változatát, ez lett a Premium. Ezzel csak az a gondom, hogy a csipszet hőjét egy, a MOSFET-ekkel közös (!!!) hűtőbordára vezeti rá (hogy ezt hogy találták ki!)...
Az árukat sem igen lehet összehasonlítani.
Tuning szempontjából a 3200+ azért lehet jobb választás a 3000+-nál, mert 10-es a szorzója (az utóbbi 9-ével ellentétben), így 250 MHz-en szinkronban hajtható egy DDR500-as rammal (A-DATA-k kimondottan szeretik az NF4-et). Eddig nemigen hallottam olyan 3200+ velencés prociról, ami ne ment volna 2500-on. A további tuning is általában a ramtól függ (itt persze a szinkron hajtásról beszélek). Mivel a prociban vannak még tartalékok, én mindenképpen egy 533-as vagy 566-os ramot vennék (400-ast semmiképp!!!)...
Erről jut eszembe...Már több helyen olvastam a ''magyarországi'' venice-ekről, és mindig elfog a röhögés...Bár lehet, hogy nincs igazam és külön nekünk, magyaroknak kitenyésztettek egy nem tuningolható fajtát, vagy kiválogatják őket és direkt nekünk szállítják...
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarnám itt az észt osztani, de eléggé beleástam magam a témába, szóval...