Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Volkov
senior tag
WAZZÁ!!!
megy a cucc
olyan dolgok vannak hozzá net-en h agyam eldobtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vmi állat rendes IDE vinyót kötött rá
nagyon elfogott a retro fílling -
Volkov
senior tag
köxi
nekiesek, bár csak sima kínai piacos pákám van, megfelelően vékonyra vett véggel bármit lehet csinálni
én a csatlakozótól parázom de ahogy leírtad, megpróbálom felhasználni az eredeti szallag végét...
majd írok ha van fejlemény, nem akarom elkapkodni, meg szétbranollni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zLegolas
őstag
Hát, üssetek agyon, de nem emléxem, hogy csináltam, adta magát... az tuti, hogy a csatit nem berheltem szét. Rémlik, hogy arra a részre forrasztottam a kábelt, amit a csatiba kell dugni (ez egy erősebb-keményebb része az eredeti szalagnak). Meg azt tudom, hogy majdnem megőszültem mire a marha vékony és marha sok eret szétválasztottam és lecsupaszoltam+előkészítettem forrasztáshoz. És nagyon alacson hőfokon kell forasztani, különben szétolvad az egész (kb 300 fok). Szal kell egy kis gyakorlat, mikroszkóp előny, jó páka (pl. Veller) meg nélkülözhetetlen. Anélkül meg se próbáljátok!
Ja, és kicsit sárkányos volt a két rész közötti ''zsanér'' berhelése is, hogy ne feszüljön semmi meg jól is nézzen ki... Eltököltem az egésszel pár órát...
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Up!
-
zLegolas
őstag
-
M0Dair
senior tag
Hali!
Erre ma tettem szert, de gondoltam felteszem ide, hátha kell valakinek...
Mindene müxik, de 1 baja mégis van:
A kijelző kontaktos, szal egyszer bejön a kép, egyszer nem... de magának a ketyerének semmi baja... nemtom hogy lehet megcsinálni, de nem lehet olyan nehéz...
Mondjuk én dísznek vettem!
Ki mennyit adna érte?:
Aktív témák
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 43"-os LG Ultra HD 4K TV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://trinity.ttk.pte.hu/~kelaki/gif/bowdown.gif)