Aktív témák
-
Volkov
senior tag
WAZZÁ!!!
megy a cucc
olyan dolgok vannak hozzá net-en h agyam eldobtam
vmi állat rendes IDE vinyót kötött rá
nagyon elfogott a retro fílling -
Volkov
senior tag
köxi
nekiesek, bár csak sima kínai piacos pákám van, megfelelően vékonyra vett véggel bármit lehet csinálni
én a csatlakozótól parázom de ahogy leírtad, megpróbálom felhasználni az eredeti szallag végét...
majd írok ha van fejlemény, nem akarom elkapkodni, meg szétbranollni -
zLegolas
őstag
Hát, üssetek agyon, de nem emléxem, hogy csináltam, adta magát... az tuti, hogy a csatit nem berheltem szét. Rémlik, hogy arra a részre forrasztottam a kábelt, amit a csatiba kell dugni (ez egy erősebb-keményebb része az eredeti szalagnak). Meg azt tudom, hogy majdnem megőszültem mire a marha vékony és marha sok eret szétválasztottam és lecsupaszoltam+előkészítettem forrasztáshoz. És nagyon alacson hőfokon kell forasztani, különben szétolvad az egész (kb 300 fok). Szal kell egy kis gyakorlat, mikroszkóp előny, jó páka (pl. Veller) meg nélkülözhetetlen. Anélkül meg se próbáljátok!
Ja, és kicsit sárkányos volt a két rész közötti ''zsanér'' berhelése is, hogy ne feszüljön semmi meg jól is nézzen ki... Eltököltem az egésszel pár órát...
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Up!
-
zLegolas
őstag
-
M0Dair
senior tag
Hali!
Erre ma tettem szert, de gondoltam felteszem ide, hátha kell valakinek...
Mindene müxik, de 1 baja mégis van:
A kijelző kontaktos, szal egyszer bejön a kép, egyszer nem... de magának a ketyerének semmi baja... nemtom hogy lehet megcsinálni, de nem lehet olyan nehéz...Mondjuk én dísznek vettem!
Ki mennyit adna érte?:
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest