Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
joydrv #78445 üzenetére
Viszont android 11 alatt fut a Kodi rajta. Automata fps váltás rendben megy így?
- Dune-n pl. megoldották, ott minden vált fps-t, csak valahogy a visszajelzések nem jók, de az legyen a legkevesebb, úgyis jön az új droid. Sőt, Android 11 alatt pl. Homaticson nincs, 24.000, 60.000 fps, Dune-n működik. Hivatalosan a 12-vel kerültek bele ezek a dolgok, de ez nem jelenti azt, hogy nem működhet másik rendszeren. -
zazenke
őstag
válasz
joydrv #78445 üzenetére
én is úgy tudtam de megvan oldva rajta olyan szinten hogy alkalmazásonként külön is tudod szabályozni hogy mely alkalmazásoknál nem kéred esetleg az fps váltást . külön menüpont van rá a beállításokban. mint ahogy azt is megadhatod hogy hasznháljon e "tört" frekvenciákat vagy használjon e késleltetést a frekvencia váltásoknál . . Ez már megvolt az ugoos am6b+ nál is de ott a kodi nem ment ilyen jól akárhogy állítottam. Szóval úgytünik egyenlőre hogy a p7-et nem számolva sokkal jobban működik mint az am6b+ android alatt . És így hogy nem CE rendszer van így van rajta normális youtube alkalmazás vagy ha telefonon nézek egy videót a neten azt is át lehet castolni rá mert van rajta erre való alkalmazás. igaz ez csak 1080p-re korlátozódik ilyenkor. Csak attól féltem lévén hogy alapból nem android tv rendszer fut rajta hogy gond lesz az átkapcsolás rá , mert enélkül légegerezni kell pl a plexel is meg kínlódás az egész . De van rá orosz zip fájl amit rátelepítve elvégezhető az átkapcsolás . utána pedig ki lehet gyomlálni a szükségtelen orosz appokat mert bele van csomagolva egy pár darab amikről azt se tudom mirevalók. Természetesen ez a doboz streamingre alkalmatlan hivatalos atv rendszer nélkül
-
blakey
titán
válasz
joydrv #77802 üzenetére
Vagy melyikkel tesztelitek mostanában? - Én már azt sem tudom, hogy melyiken mit teszteltem, csak írtam, hogy az eltérő Android FW miatt, akár a CE-NG teszt is eltérő lehet, addig amíg nincs megfelelő dtb. Nálam a Dune-n a ATV 12 van fent, de a CE-NG-t még nem próbáltam.
-
blakey
titán
válasz
joydrv #77793 üzenetére
Homaticsnál az sem mindegy,. hogy melyik Android FW van fent, ezt vegyétek számításba. Továbbra is az a legjobb ha megvárjátok a megfelelő dtb-t, addig csak tesztelésre használjátok.
PKC nálam most pihenőpályán, PM4K sokkal jobb mozi élményt biztosít, legalábbis most úgy érzem. -
Csabi1984
addikt
válasz
joydrv #77752 üzenetére
Nem is azért mondtam
Összeségebe nincs tökéletes lejátszó. Ha ezt tudja valamelyik akkor másban gyengélkedik. Dune Homaticsban egyedül jelenleg Bluray lejátszása menüstöl (egy olyat nem találtam amit ne vitt volna) de ugye DV lejátszás téren "fapados" de stream van rajta.Apple TV nekem teljesen megfelel de ugye ez is csak meghatározott DV-t eszik ellenben az Infuse számomra mindent visz ellenben nincs bizstream bár nekem hátránya ebből sose volt.
Tehát egy lejátszóval is ellehet lenni de ha több mindent szeretnél sajnos egynél több eszköz kell. -
gyűrű
addikt
válasz
joydrv #77754 üzenetére
Majnem másfél éve vannak ilyen boxaim. Tudom milyen volt az első fw, és milyen a mostani.
Nem akarom védeni őket, mert balf@szok.
De szerintem nem találsz másik ilyen céget, aki ennyit fordított volna a vélt vagy valós hibák kijavítására.
Van akiknek más az első fw is jó volt, van akiknek meg sose lesz jó semelyik. -
blakey
titán
válasz
joydrv #77740 üzenetére
A Homatics csak egy elem a láncban, Amlogic és Google is része a teljes képnek és ehhez jön a belső tesztelői kör, majd a külső, ahol sokat “visszadobunk”, majd jön a nyilvános teszt, és még így is nehezen fogják fel, hogy mi a gond. A Google sem jobb, nem véletlenül van csak “stick” és az is zárt.
-
zazenke
őstag
válasz
joydrv #77246 üzenetére
nem értelmezem félre én is választottam egyszer másik skint de olyan érzésem volt mintha ugyanaz lenne csak más köntösbe. Az infuse kezelhetősége nekem jobban kézre áll. Ettől még jó eszköz a CE . kétszer is használnom kellett mert az infuse nem bírta megoldani a helyzetet. Az egyik egy BD rip volt tudod az amikor sok fájlból áll a film. Ennél nem tudta felvenni a helyes frekvenciát gondolom mert darabosan játszott le. A másik esetnél egy hibás film volt aminél el volt csúszva a hang a képtől. 1 secet kellett tolni a hangon de az infuse max 500ms-et engedett. Inkább már csak ilyen esetekben használom mert átszoktam az infuse-ra és appletv-re
-
gyűrű
addikt
válasz
joydrv #76834 üzenetére
Értem, szóval ebből.
Nos az Omega az új kodi . Talán januárban jön az első stabil verzió, addig betak vannak. a CE alatt is. Tehát ezért nem hívják stabilnak. Senki sem futott lyukra semmivel. A CE fejlesztők is próbálkoznak sok mindennel, de ez nem baj. Persze nem kötelező használni, ha jó a droidos rész is neked. -
zazenke
őstag
válasz
joydrv #76820 üzenetére
számomra a CE azért jobb mint a sima android mert sokkal ritkábban van esetleg rajta mikrolag. Ugyanakkor alapból a CE elég fapados kinézetű .biztos lehet vele mókolni hogy azt tudja kinézetre meg metadatokból borító Imdb potszám meg felirat keresés mint mondjuk egy infuse de ennyire nem merültem bele . Az infuse ezeket készen szállítja a gyengébb képességűeknek is
. na meg egy két kivétellel gyorsabban is szedi a lábát a droidnál. De nem fogom eladni az ugoost megmarad tartaléknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest