Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djnice
veterán
válasz
atom18 #77989 üzenetére
Jó döntés, a Premiere-t tényleg csak akkor vedd, ha kell a HDD fiók is.
Igen, a CoreELEC-et telepíteni kell és kelleni fog hozzá egy pendrive amiről futni fog.
NG verzió esetén elvileg telepíthető S905X4-nél is a CE az eMMC-re is dual boot-ban, de ezt nem tudom pontosan, nem próbáltam még ki. Blakey? -
blakey
titán
válasz
atom18 #77989 üzenetére
Dune HD Homatics Box R 4k Plus és a Dune HD Premier 4K Pro ez utóbbit gondoltam megvételre
- az utóbbi is Homatics, csak másik házban, csak akkor érdemes azt választani, ha egy árban vannak. Tudnivalók a CoreELEC-ről. Olvasd el az Amlogic topik összefoglalóját. -
djnice
veterán
válasz
atom18 #77935 üzenetére
Ha a Dolby Vision-ből is kiakarod hozni a legtöbbet, akkor CoreELEC + ezek közül bármelyik:
S922X-J:
Minix U22-XJ
Minix U22-XJ Max
Ugoos AM6 Plus
Ugoos AM6B PlusS905X4-J/K:
Ugoos X4Q Extra
Homatics Box R 4k Plus / RockTek G2 / Nokia 8010
Dune HD Homatics Box R 4k Plus
Dune HD Premier 4K Pro
Dune HD Pro Vision 4K
R_volution PlayerMini
Tencent Aurora 4Pro -
Beni2360
félisten
válasz
atom18 #77930 üzenetére
Hát valahogy úgy.
Az AVR-ben van nálam 5 HDMI bemenet és 2 kimenet. A bemenetekre van dugva az IPTV box, a ZIDOO és egy amlogic box. Az egyik kimenet meg megy a TV-be. Mindkét lekátszón a hang és kép beállítás átengedésre van beállítva. Az AVR a képet tovább küldi a TV-re és a hangot pedig feldolgozza.
Mindenképpen jobb egy média box már csak a hang véget is. A TV lejátszó csak egy másodlagos mankó a média oldaláról szvsz.
Igen az ARC-n keresztül vissza megy a TV hangja az. AVR be. -
blakey
titán
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
atom18 #76562 üzenetére
Nem volt sosem Dune lejátszóm így igazából nem tudok mit írni. De a rendszerét Dune HD Real Vision 4K Plus olvasva a SOC a z9x-l egyezik a RAM kivételével. A z9x pro már a következő generáció.
zazenke Az emlitett bugokat meg nem tudom, mivel nincsen a tulajdonomban.
Miért milyen bugokat tapasztaltál ? -
Beni2360
félisten
válasz
atom18 #76559 üzenetére
Zidoo-bolt már az újabb Zidoo Z9X pro-t kell venni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
atom18 #76467 üzenetére
Már leírtam, amit megint megkérdeztél. A "sima" HDR-ig tökéletes a PC, ha jól van beállítva. HDR10+-ra és DV-re meg kaptál ajánlást, abban a Topic-ban érdeklődj a továbbiakról.
#76472 CoroStar86: A legaktuálisabb. Korábban az MPCHC+MadVR-es kombó leírása szerepelt ott, de most már nem kell MadVR a HDR-hez PC-n. MadVR már csak akkor javasolt, ha valakinek elég erős videókártyája van és kellenek neki az egyéb képfinomító algoritmusok (pl. a projektorosoknak).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
atom18 #76461 üzenetére
A PC, ha a megfelelő lejátszó app-ot használod, a megfelelő beállításokkal, akkor teljesen jó HDR-ig. (Itt olvasd el az összefoglalóban az MPC-BE-re vonatkozó részt, ha eddig nem tetted volna). HDR10+-hot és DV-hez viszont már nem jó a PC, ahhoz manapság az Amlogic Box-ok a "menők".
-
Zamma
őstag
válasz
atom18 #66072 üzenetére
Ha olyan kell amibe alapból kehet beletenni vinyót az Zidoo Z9S vagy ha kisebb dobozban gondolkozol akkor A95x Max (ez van nekem is) amúgy én is pont ezért vettem ezt meg. Úgy gondolkodtam, hogy ha van egy s905x2-es lapkás boxom akkor egy extrásat veszek mert idővel sokan látnak szerintem egy hdd/sdd-s vasban fantáziát és a szoftver is becsiszolódik hozzá. Nézz meg teszteket ha jó az angolod, vagy google translate a te barátod.
-
Heffi
őstag
válasz
atom18 #31602 üzenetére
Nem kell a másolást erőltetni, játszd le hálózaton keresztül. Akármilyen lejátszót választasz, ami tudja a HD hangokat, abban lesz lan és képes lesz lejátszani a hálózaton megosztott filmeket. Amúgy nem ismerem a kereted, de MED600-ra tippelnék, hogy azzal elégedett lennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest