Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
válasz
szallasi007 #2365 üzenetére
Teaway: Igen, most már a 2801 van fent.
Kb. egy hete költöztem át új házba, előzőben nem próbáltam a 2. slotba tenni videt, nem volt rá hely. 2501 bios volt fent, fagyott, aztán usb pendrive-ról, a bios saját appjával frissítettem 2801-re, fagy ugyanúgy. Bios is merevre fagyott 4-5x már pár percen belül, ha 2. slotban volt a vid, ha az elsőben, akkor nem. Emiatt gondolom, hogy nem lehet a gond win vagy egyéb szoftveres. A bios attól még tökéletesen kéne menjen, hiszen nem is töltött még be semmit boot-ról.
Minden egyes alkalommal, hogy másik slotba tettem a kártyát, ment a vid driver clean install. Úgyhogy szerintem technikailag ezen már túl vagyok, legfeljebb egy videózás miatt () kellhet megismételni az egészet...
Mivel a vidkari az első slotban működik, a másodikban nem, ezért aligha vele van a gond. Marad a lap vagy esetleg a proci. Proci Intel saját tesztje szerint is hibamentes, úgyhogy akkor marad a lap.
Egyébként tüneteket leírva lehet, h kéne Asus-tól kérnem egy állásfoglalást, hogy ha az van, amit írok, akkor szerintük mi a helyzet, ez talán garival segíthetne. Nem tudom. Tőlük van a lap is, a vid is.
-
Teaway
veterán
válasz
szallasi007 #2365 üzenetére
Ha minden igaz, a legújabb van neki fent (2801-es). Lehet, hogy egy régebbit kéne visszatenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest