- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
Szevasztok!
Nekem is a WDM Capture-rel van bajom!
Asus V8440-em van WIN XP PRO HUN-nal, és nekem se megy a video capture. Az XP kiírja, hogy driver futtatási hiba (kód: 10). Mit kellene tennem? (konfig.: MSI ULTRA alaplap, P4 1,7 GHZ , 512 DDR)
Üdv.:
Peti007 -
guest
veterán
Az elmúlt napokban feltettem az nVidia Detonator Driver és WDM legfrisebb verzióját az ASUS driverek helyett. A megfelelő beállítások után a problémát sikerült elhárítani, és most megfelelően működik.
Kössz mindenkinek a segítséget
Dzsuda -
guest
veterán
McJames:
A hétvégén kipróbáltam az nVidia WDM drivert, próbáltam nemcsak VirtualDub alatt, de javulást nem értem el, a probléma ugyanúgy fennáll. -
guest
veterán
Nem a Soltek a hibás, nekem a porbléma létezett Epox8KHA+ és ASUS alaplappal is, szvsz az Asus Capture driver a hibás... Annak idején írtam is az Asus-nak de értelmes válasz nem jött. Aztán beletörődtem és azóta winXP+98se kombo működik... :(
-
guest
veterán
Használjam XP-hez Avi_io-t. Rendben, de
hol található meg vagy tölthető le? Bővebb információ róla.
McJames-hez: Az nVidia WDM pontosan mit takar, programot vagy beállítást a VirualDub alatt? -
guest
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következő probléma megoldására:
A számítógépem hardware konfigurációja a témát érintően a következő:
SOLTEK SL-75DRV4,
AMD XP 1800+,
ASUS V7700 Deluxe videókártya TV ki-,bemenettel.
Jelenleg két operációs rendszert használok:
WinMe és WinXP.
A következő ok miatt kell használni a két operációs rendszert:
Az ASUS V7700-as videókártyán lévő ASUS Capture Drive (TV bemenet) eltérően működik a két operációs rendszer alatt. Teljesen azonos hardware-konfiguráció mellett (a legfrisebb ASUS drive szoftverek) Windows XP és korábban a Windows 2000 operációs rendszerek alatt az ASUS V7700-as kártya TV bemenetére érkező jelet - amit rögzitenék winchesterre - nem tudják 704x576 PAL felbontásban frame droped (képkocka eldobás)nélkül megfelelően rögzíteni, csak fele ekkora (352x288) felbontásban működik helyesen, ráadásul a képsort fejjel lefelé rögzíti az említett két operációs rendszer alatt.
Ez az egész probléma Windows Me vagy Windows 98 alatt nem létezik, a rögzítés maximális felbontásban is helyesen működik.
A Windows XP és korábban a Windows2000 azért lett volna jó mert az NTFS fájlrendszere alatt túl lehetne lépni a 2GB-os avi fájlformátumú rögzítési határt (VirtualDub segítségével a 4GB-ot). Egyébként a kártya kiváló mínőségben rögzíti a TV-ből érkező jeleket.
Előre is megköszönöm a segítséget.
Üdvözlettel Dzsuda!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged