Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Óbakker, én nem voltam körültekintő.
2.4GHz-n csak N a max. Na most kijavítottam, betoltam Virtual wireless-ben is wl1.1-t ugyan arra a névre és így van 5GHz. Köszönöm! -
Srácok, igazából csak most vetődött fel bennem. AC68U-nk van de FreshTomato-n a WiFi mode csak N-es(WiFi4) a max. Másnál is? Gondolom igen. 2024.2 FW van rajta.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Jó hogy oda van írva, hogy ultra silent

-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én mi lehet a helyzet ezzel vajon?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az jó thx, nem is néztem, attól még a többire jöhet, ha esetleg van valakinek.

-
Srácok tomato-ra van valakinek egy jó gyűjteménye, hogy milyen MS, Samsung, etc. "telemetriás" IP-ket kellene tiltani?

-
válasz
Csontbrigád
üzenetére
Ha csak routerrel ilyen kevés, akkor ilyet keress:
(ez tomato-ban van, de a gyáriban is kell valami ilyesmi legyen.)Ez a hardveres NAT, szoftveresen kevés a router GBit-hez.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Azt mintha Tomato topicban olvastam volna, hogy elég sok a nyűg vele?!
-
Üdv. Srácok Shibby munkáját folytatja valaki? Amire érdemes is frissíteni?

-
Sziasztok. Venti modot megcsinálta már innen valaki? Én most tesztből odaraktam egy szobai ventilátort, 20°C-ot esett a proci, a wireless ~10-t. Valszeg olcsóbban is ki lehetne ezt hozni, csak nem találok ilyen halk ventiket.
-
Kollégák. Helpet szeretnék kérni. Az megvan, hogy hogyan tudok létrehozni másik lan hálózatot, de azt hol tudom állítani, hogy legyen-e átjárhatóság közöttük vagy sem? 1.32 shibby. Illetve van mód beállítani, hogy 1 ipnek mekkora sávszél legyen max?

-
Gyerekek azért az kemény, hogy nincs kiengedve a port és simán megy a BT. UPnP sincs bekapcsolva.

-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szuper, ezzel működik a net. Nem értem. Mind1, köszönöm szépen és áldott békés bolgos karácsonyt kívánok mindenkinek!

-
Kollégák. 138 -> 132 váltáskor kell előtte nvram törlés? Vagy elég utána? Illetve emlékeim szerint itt már nem kell az ASUS recovery progi, hanem a tomato felületén az update-be csak be kell tallózni a .trx-et ugye?

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt nem állítottam át. WAN portba tudtam a WAN-t, alapból gondolom az úgy kell legyen. Csak ennyiben különbözne a 132-estől? Azért biztos van benne pár javítás is. Nézek egy changelog-ot. Köszönöm a segítséget!

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
PM-ben átküldtem, én nem találom ki, hogy mi benne a hiba. Megköszönöm, ha Te igen és megmondod

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, akkor mi lenne a megoldás? Régebbi FW? Hiába állítottam be az órát, nem csatlakozik. Most visszaraktam a jó öreg Linksys-t ezzel egyből megy minden. Nagyon felnyomta az agyamat ez a sz@r már.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
No ha minden igaz beállítottam az időt, bár kicsit érdekes, mert 17-ért kellett beírni, hogy 16.-át mutasson, de így sem akar a netre csatlakozni. Sőt ha újraindítom eldobja az időt.

-
Gyerekek van egy kis gondom. Belőttem az új routert ugyan úgy pppoe-sra de baromira nem akar csatlakozni a wan-ra, csak connectinggel. Annyi a különbség a 2 között, hogy az új 10-es alhálón, van de ennek köze nem kellene legyen hozzá. A régi linksys-el megy. Ötlet?

Óóó lehet hogy tudom mi a hiba. A routerba hiába állítottam be az időzónát, még nincs benne. Dehát amíg nincs net nem is fogom tudni honnan lehúzni, manuálisan nem látom hogy állítható lenne, hacsaknem CLI-ben.

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tök igaz legújabb 138-ast dobtam fel. A környékünkre elég. Úgyis csak akkor játszható ki, ha tudják a MAC-et. Radius-t azért itthonra nem állítanék be

De hallgatom, ha van még jobb megoldásotok

(#2606) szőr Artúr: Figyelek! Úgy látszik e téren van egy kis lemaradásom ezek szerint.
(#2607) Intruder2k5: Az eddig is megvolt, de van egy kis kezdődő üldözési mániám és még jobbat akarok!

-
válasz
zsolt501
üzenetére
Értem. A lényeg, hogy megoldódott. 2 kérdésem lenne még:
• Régi Tomato-ban a wifi résznél lehetett kapcsolni, hogy broadcast-olva legyen az SSID vagy sem. Ebben nem találom. Teljes mértékben kiszedték?
• Nálam van beállítva wireless filter. Ez az összes virtual wlan-ra vonatkozik? Guest hálózatra nem szükséges annyira.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen. Javítok kicsit, ez a progi kell ugye: ASUS Firmware Restoration?
(#2524) zsolt501: Naigen. Azt a részt szándékosan nem olvastam mert úgy kezdődik, hogy "Amennyiben a fentebbi módszer nem nyújt megoldást"... Hát ez ugye rám nem vonatkozik. A következő hasáb már igen, de akkor azt jobban el kéne választani.

-
Üdv. Kollégák mi a különbség az AIO és a VPN változat között? Illetve mindenféleképp ezzel a recoverys cuccal kell feldobni a tomatot?

-
Sziasztok. Ez méltó utódja lenne a Liksys WRT54GL-nek? Van rá olyan jól kezelhető FW, mint a Linksys-nél a tomato, access restriction-nel, sávszélkiosztással, stb?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2.4GHz-n csak N a max. Na most kijavítottam, betoltam Virtual wireless-ben is wl1.1-t ugyan arra a névre és így van 5GHz. Köszönöm!