- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Az aimesh az Asus-os neve mesh-nek. Az a lényeg, hogy a barangolás az ap-k között le-fel csatlakozás nélkül van, a kapcsolat elvileg nem szakad. Gyakorlatilag egy (normál) ping elveszik általában a tesztek szerint, mikor ap-t vált, de a szoftvert frissítik, és egyre jobb lesz.
Nem minden asus router aimesh képes (384-es fw-vel jött), de ami neked van, az mind olyan.
Merlinben az aimesh nincs benne, mert az aimesh forráskódja zárt (remélem csak egyelőre, bár szerintem nincs sok esélye).
-
ArthurShelby
addikt
Miért merlint, miért nem gyárit (aimesht) használsz?
Egyébként ha megvan a doboza akkor tudod hogy melyik hw verzió van neked. Csak a merlin miatt tudod (ott kiírja a soc frekvenciát), hogy másik E1-es?
Saját tapasztalat:
Használtam anno 2db ac87u-t és az egyik kliens (media bridge) módban volt. A második nagyon jól kapcsolódótt az elsőhöz, viszont ha használatban volt (nagy forgalom), akkor az első router összes antennáját lefoglalta, és a többi wifi kliensnek használhatatlan volt a wifi. (Ergo lehet nálad is azért nem ugyanaz a 2 linksebesség, mert a második alkalommal valami más kliens is kapcsolódott a routerhez)Ha lehet kábellel kösd össze őket (én sem akartam eredetileg, de mára már látom hogy csak így lehet minőségi, gyors wifim.
És te kihagyod az aimesh adta ziccert/lehetőséget is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- Fűnyíró topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Biliárd és snooker topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest