- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Srácok, ne forgassuk már ki direkt egymás szavait, csak hogy legyen mibe belerúgni
.
A gamer-billentyűzet vonal mechanikus forradalmáról beszéltem.
Én úgy emlékszem, hogy akkoriban, 2004-2007 között kuriózum volt, tényleg emlékszem, mikor többen körbeálltuk és nyomogattuk a kiállított darabot Pixel-ben).
Nekem csak jóval később lett mechanikus, már RGB-s cucc (~2018, ASUS ROG Flare, de leöntöttem...), viszont a G15-ös, világítós, kihajthatós LCD kijelzős csodára anno rögtön beruháztam, mert... kellett.
Mert csak.
De nem vált be, a polcon, majd egy akkori haveromnál landolt az is.CRT monitorból is, nem is tudom, két év alatt 2-3 különböző modellt is próbáltam (első kettőt még szülőktől kaptam), mire megtaláltam azt a 19-es Samsung SyncMaster akármit (nem emlékszem a konkrét névre, rég volt, sokan javasolták, kipróbáltam és bevált), amelyiknél kikötöttem.
.
Nem volt top, nem volt gémer, de jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest