- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonDragonka #51 üzenetére
Uninstall meg volt, a bil. világítás maradt. Egyelőre nem teszem fel újra, majd talán később-de csak ha muszáj lesz valamiért..
-
válasz
DonDragonka #45 üzenetére
Igazából a billentyűzet világítása miatt tettem fel. A többi nem izgat.
-
Üdv!
Pár napja az Armory Crate program kezdőlapján nem mutat semmit a CPU sebességből és a hőmérsékletből. Frissítve minden alkotóeleme, de semmi. -
Üdv!
Van itt olyan, akinek van kontaktja a Fixdirektnél? Szervizes, esetleg a szervíz vezetője?
Privátban írjon már rám. -
-
Boldog Új Évet Kívánok!
-
Nálam most a Steam hülyült meg, állandóan frissít, kéri az újra indítást, de aztán semmi és rohadtul belassul. Még ilyet nem is láttam, soha nem volt gondom ezzel.
-
válasz
humorzona #28 üzenetére
Nehogy ne tudja már kezelni egy GL502-es Asus az SSD-t! Sokkal régebbi E7440-es tudja?
Inkább BIOS beállítás lesz ott a ludas, de annak is utána lehet nézni.
Igen, erre partíció kezelő programokat érdemes használni, vagy másik gépre telepítve vagy un. Live formában.
Nekem AOMEI Partition Assistant Pro van. -
válasz
humorzona #26 üzenetére
Látom a név kötelez....
(HDD-re tetted a rendszert az SSD-t meg tárolásra használod??)
Amit én csinálnék : amivel még indul a gép, azzal BIOS frissítés a legfrissebbre, defaultra állítás.
Kivenni a HDD-t és a SSD-t, mindkettőt legyalulni 0-ra (minden partíciót, a rejtetteket is, a végén a kötetet is törölni, ne legyen betűjele sem)
Egy 8 GB-os vagy nagyobb pendrive-ra MCT-al a Microsoft oldaláról megcsinálni a Windows 10 telepítőjét.(ott nem állítani semmit, ahogy ajánlja úgy hagyni)
CSAK a SSD-t betenni a gépbe, be a pendrive-ot, indítás, de BIOS-ban boot opcióknál előre tenni a pendrive-ot, restart, elvileg fel kell mennie a Windows 10-nek. -
válasz
DonDragonka #24 üzenetére
5.0.11.0 -
Frissült az Armory Crate progi, de szerencsére az Aura wallpaper service nem frissült vele-azt nem is szabad.
-
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
A ZEPHYRUS-t nem lehetne betenni a listába?
-
Nekem csak egy ROG gépem van, de már vagy 15 éve kezdtem és azokon nőttem fel.
Volt ugyan egy kis kilengés, 1.5 évre egy Acer Helios 700 személyében, de visszatértem, és szerintem ez már így marad.
Én sokat nem fogok tudni hozzátenni a dolgokhoz, de amit tudok, segítek.Találtam itthon egy ilyet, valamikor egy ROG géphez kaptam. Matricák.
Ha valakinek kellene, szóljon vagy kézzel intsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest