Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
kissbill
üzenetére
Nekem a tenyeremet nyomja nagyon a két alsó sarka ha fekve játszom, bal kezem el is szokott zsibbadni néha, rossz az ergonómia szerintem, ülve sokkal jobb, mert akkor más a súlyeloszlás ahogy én tartom, de úgy meg kicsi a kijelző távolról szerintem, de archoz közelebb emelve megint nem jó. Többek közt emiatt sem szoktam egyhuzamban sokat nyomkodni, majd én is nézek valami gripet a jövőben hozzá.
Amúgy ez vicc komolyan, hogy az újabb és újabb frissítések miatt egyre kevesebb nem gyári cuccot támogat, én azt gondolnám, hogy pont ellenekzőképpen kéne ennek történnie, ez így nagyon nem felhasználóbarát stratégia....

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest