Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Koszi a segitsegeket a dontesben
, egy Garmin nuvi 250 + Full Europe terkep + Full Travl Kit-et rendeltem ma este. Mindent figyelembe veve nekem ez volt a legjobb valasztas, es nem egy rossz kutyu amugy sem, tehat szvsz jol dontottem. 
-
bepe79
addikt
Azota sem kaptam valaszt egyik e-mailemre sem. Ugye olyan nem lehet, hogy itt az UK-ban ugy adjak el, hogy csak UK terkep lesz a memoriakartyan es a CD-n? Remelem, hogy ez egyseges, es itt is full Europa terkeppel jon az R300, ha megrendelem. Ha ez valoszinusitheto, akkor meg ma este megrendelem. Gondolom ezt egyszeruen nem is tehetik meg, hogy az ASUS altal biztositott 2 gigas memoriakartyan levo IGO8-ast lebutitjak, es csak UK-terkepet csinalnak belole. Ugye jol tudom?
-
bepe79
addikt
Okes, koszi a gyors valaszt! Ez meggyozo! Sokkal olcsobb, mint a Garmin csucsgepe, amit kineztem, tehat ezzel az ASUS R300-al nem varok augusztus kozepeig, hanem nemsokara megrendelem. Itt: [link] talaltam meg a legolcsobban, csak 81 font, viszont irtam az eladonak, es megkerdeztem e-mailben, hogy 1000%-osan-e a Full Europe terkep rajta van-e, vagy csak az UK, SCO, IRL terkepek (mert itt ezt is el tudom roluk kepzelni...). Ha az egesz rajta van, akkor azonnal rendelem is.

-
bepe79
addikt
Sziasztok!
Epp most beszeltem le magam a Garmin Nuvi 760-rol, es kezdek az ASUS R300 mellett donteni. Lenne par kerdesem:
Az ASUS R300:
1., az IGO8 terkep ra van telepitve, vagy a kartyan van, be kell dugni, es mar latja is?
Vagy a CD-n erkezik a terkep, amit szinten lehet net nelkul telepiteni? Hogy van ez?
2., ez full Europa terkep, tehat nem kell semmit letoltogetnem hozza?
3., ez Sirf III chipsetes kutyu?
4., van halozati tolto hozza? (konnektorba dugos)
5., erzekeny es jo a GPS vevoje?
6., a kezdeti bugokat, amikrol olvastam, azota orvosoltak mar, tehat nem fagyogat?Ha azekre pozitivak a valaszok, akkor megiscsak az ASUS lesz nalam a nyero.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Sony PSP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, egy Garmin nuvi 250 + Full Europe terkep + Full Travl Kit-et rendeltem ma este. Mindent figyelembe veve nekem ez volt a legjobb valasztas, es nem egy rossz kutyu amugy sem, tehat szvsz jol dontottem.