- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dscp
csendes tag
Köszi a hozzászolásokat még 1 cer
-
rambo4ésfél
senior tag
Nekem most ASUS P4C800-E DELUXE -om van és én is meg vok vele elégedve.
még 1 voks az asusra
Legutóbbi bios az decemberi hozzá amiben már lehet állítani a szorzót ha a proci nem lock-os asszem 3.2-es prescott procik ilyenek tehát azoknál lehet a szorzót is állítani de nem vok benne biztos
amúgy télleg csendes mert nincs rajta mozgóalkatrész gyárilag és ez is bírja a tuningot
[Szerkesztve] -
xcbiker
addikt
nekem ezek voltak eddig:
ABIT: IC7, IC7-MAX3
ASUS: P4C800, P4C800-E DLX
A legutolsó jött be nekem a legjobban.
Nincs hangos OTES és NB venti és a tuningban is jobb volt.
Pl.: a memóm: ic7-max3: 400@530 p4c800-e dlx: 400@570-580MHZ
bár ez egyedi eset, olyan mint amikor az egyik cpu jobban húzható a másiknál, az alaplapnál is így van. -
dscp
csendes tag
Szisztok, sajnos most nincs időm forumot végig olvasni hogy magamtol eltudjam dönteni melyiket is ajánlatos választani , kérlek titeket segitsetek hogy melyiket érdemes ( jobb bios frissitések, overlocking persze taőasztalatok alapján ) 2 napom van rá hogy eldöntsem. Elöre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest