- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
Ck.
addikt
Te jó ég, ti 3,5 órákat beszéltek itt, bezzeg nekem a Q056-os akksija alapból 2,5 óráról indul, de ha még használom is, pl. filmnézés, akkor már csak kb. 1,5 óra (vagy kicsivel több), de a játékoknál már simán 1 óra alatt is megadja magát...
Sajnos más Q056 tulajnak is hasonlók a tapasztalatai, nem egyedi problémáról van szó.
Vmi 5let, hogy hogy lehetne nekem is ilyen mennyei 3,5 óra, mint amikről írtok? A bios-ban az akkumulátor kalibráció mire jó és hogy kell használni?
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Tegnap visszakaptam a notimat, megoldódott a tv-kimeneti probléma, alaplapot cseréltek.
Én az itteni véleményekkel ellentétben nagyon pozitívan csalódtam az Asus márkaszervizben, ugyanis 7(!!!) munkanapon belül visszakaptam a noteszt.
Minden szuperül műxik, úgyhogy most nagyon happy vagyok!
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Ha most elküldeném a márkaszervizbe a notimat, akkor még idén visszakapnám, vagy elképzelhető, hogy csak jövőre?
Sajnos úgynézki, hogy meghalt az S-Video kimenet, de nemtom, hogy ezen mennyi idő alatt lehetne segíteni.
Ti mit tanácsoltok, mit tegyek?
[Szerkesztve] -
-
Ck.
addikt
Tegnap óta nem megy a TV-kimenet az ASUS A6KM-Q056-os notimon. Eddig gond nélkül használtam, de tegnap mikor meg akartam nézni egy filmet, akkor nagyon megdöbbentem, ugyanis a TV-n semmi nem jelent meg. A beállításokat nem piszáltam meg, ugyanúgy volt, ahogy eddig használtam.
Mi lehet a gond?Remélem tudtok vmi megoldást mondani, mert nagyon el vagyok keseredve.
-
Ck.
addikt
Sziasztok!
A napokban vettem egy Q056-ost, nagyon meg vagyok vele elégedve, még mindig csak ámulni tudok, annyira szép és minőségi, Ő az első notebookom.
Még játékokat nem igazán volt időm tesztelgetni, de pl. a Fifa 07 esetén olyan problémám van, hogy akksiról futtatva iszonyat gyors a játék, teljesen élvezhetetlen, nagyon fel van pörögve. Ezt más fórumokon is többen jelezték.
~230-ról tökéletesen fut, de akksiról élvezhetetlenül gyors. Ez a legtöbb játék esetén így van, vagy játéka válogatja?
Talán kissé off, de végülis a topichoz kapcsolódik vmilyen szinten. Sikerült már vmi megoldást találni erre/ezekre a problémá(k)ra, hogy akksiról is normálisan lehessen futtatni? Esetleg patch, driver, vagy vmi különleges beállítás?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest