- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
RudiG
tag
Megjött a gép
...úgytűnik minden oké, most települ a jó kis deutsche vindóz. Kipróbálom milyen.
Viszont nem kaptam hozzá táskátmeg egeret,ti kaptatok?
Jani?
...nem mintha fontos lenne, csak furcsállom picit,csakmert itthon kaptam (mondjuk itthon nem volt XP), meg a prohardver hírben is azt írják. Na mind1..most megyek tesztelem milyen
aztán a +rammal is(köszi xedos!)...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
egyébként mi is a baj a samsungokkal? a dvd író samsung ami nem müxik? meg úgy általánosan nem jó minőségűek? és a vinyók? arra van 3 év. ramra nincsen?
nekem samsung telóm van. hardveresen teljesen oké a dolog, de a szoftveres része azért hagy maga után kívánni valót (d500). Mondjuk az most tetszik, hogy rátöltöttem 1 teljes mozifilmet és aránylag jó minőségben, élvezhetően nézhetem és hallhatom, viszont az nem tetszik, hogy néha csinál érdekes dolgokat, vagy épp nem csinál tök természeteseket, de az naon nem jó, hogy nem tudom irányítani a jó kis ASUS notebookomat bluetooth-on, mert a teló nem tudja, bezeg az SE-k igen.
Olyat lehet 1ébként, hogy adott a bluetooth-os notebook és van 1 USB-s bluetooth dodge-om is. Az USB-s bluetooth-ot rádugom 1 gépre, ami internethez van kapcsolva és bluetooth-on keresztül netezek a (netrekapcsolt gép segítségével, melyhez bluetooth-onm csatlakozik a notebook-márha lehet ilyet) notebookkal.
Remélem érthető, és elnézést a sok off-ért, de végülis ASUS notebookkal kapcsolatosak -
RudiG
tag
(#1346) dennis2 remélem nem, hiszen alapból külön csomagolták.
Akkor azt mondod, hogy mindig legyen rajta, még akkor is, ha nagyréz tápról megy a noti, de havi 1x minimum le kell meríteni teljesen? Ha menet közben nem használom, akkor akár 1xűen kihúzom a tápkábelt és szívja is az akkut.
Tényleg, ez hogyan is van? Ha van aksi a gépben és hálózatról megy, akkor lehúzhatom kikapcsolás nélkül a hálózatról, vagy ez nem tesz neki túl jót? Illetve fordítva is érdekelne a dolog. Aksiról megy és rádugom a hálóra,szabad? -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #1340 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor lehet nem nagy baj,ha csak 512-t veszek 1024 helyett (mondjuk ezt az ára fogja leginkább meghatáropzni)
Mondjuk szerelgetésről szó sincs, nem nagy cucc kiipattintani. Ami viszont elgondolkodtató, az az,hogy a használati útmutató is vm olyasmit mondott, ohgy feltölt, leszed,stb...de már nem emlkéxem pontosan. -
RudiG
tag
-
-
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1330 üzenetére
Te/Ti hogyan használod/használjátok az aksit?
Mármint pontosabban a nemhasználatra, ill. az álatalános használatra gondolok. Mindig rajta van? Vagy leveszitek mikor hálózatról megy? Mielőtt aksiról nyomnátok föltöltitek csutkáig? Akkor és annyit használjátok amennyit csak lehet-> csak akkor dugjátok rá hálóra, ha lemerült és tölteni kell?
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1312 üzenetére
Én is kiváéncsi vagyok
. Az e-mail-től számított 2 nap?
Neked mikorra jött (márhogy de?du? hány óra tájban)? És mikor meghozzák mi történik?
Megpróbálják valahogy jelezni,hogy megjöttek (normál esetben csöngetnek,nálunk nincs ilyen lehetőség, de kertes ház+kutya), aztán, ha sikerül előcsalni valakit, a kezépbe nyomják a csomagot és kérnek 1 aláírást és mennek is?
Esetleges működésről való megbizonyosodásra van lehetőség? Vagy az árú szemügyrevételezésére? Vagy, hogy van ez? Nálad hogy volt? -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1327 üzenetére
Sztem előbb utóbb ígyis-úgyis kimúlik. Gondolom minnél kevesebbet töltöd újra annál tovább bírja. Viszont, ha leszeded az akku-t és nem használod, akkor sztem nem merül annyit (rövidtávon), hogy nagyban rontsa a mobilhasználatot, ezért nem érdemes rátölteni a 97%-ra. De mindeez csak feltételezés, és nem sokat tudok róla, de talán van köze az igazsághoz. Sztetek?
német Windows XP magyarításról tudtok valamit?
Dualchannel-t tud a 915-ös intel chipset? Aki pl 1giga rammal vette, vagy rakott bele, annak hogy van? -
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1315 üzenetére
Hali!
Ezt légyszi fejtsd kii bővebben, mert totál lámi vagyok a laptopokhoz!
Tehát,ha ''lekapcsolom'' akkor nem töülti tovább...ez olyan mintha leszedném? és mit is kapcsolok le és hogyan?
Egyébként milyen a notid?Teljesiitményre?hang? melegedés? játékok hogy futnak? esetleg vga teszt eredmények?
Tud dualcsenelt ramügyileg egyébként ez az av6a-q025/26? -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1313 üzenetére
Ez igen érdekes probléma
!
Nekem mondjuk nem billegett,csak a kinyitás volt kicsit körülményesebb-fogni kellett az alját.
Sztem,ha zavar,akkor sufnitunning...ragaszd le v vm...De én azon a véleményen vagyok, hogy annyi portól semmi baja nem lesz.
Elvitték a gépem:...befoglaltam öcsémét
Azt hallottam egyébként, hogy a német xp-hez lehet vm magyarítást tölteni...legalábbis server 2003-at iigy használta haverom.Erről esetleg tud vk vmt? -
RudiG
tag
Na jó, visszaszívom
! Szerencsére vm csoda folytán küldtek 1 e-mail-t, hogy feladták és figyelemmel kísérhetem az érkezését a GLS oldalán. De az oldalra akkor is az volt kiírva, hogy 3 és most meg 6. Lényeg ami lényeg, jön a noti
!!! Juhuuu
Q025 szted milyen, ha már itt tartunk?
-
RudiG
tag
LoL
Ez azért milyen már, hogy alapból azt írták,hogy 3.-ikáig nincsenek, most meg megváltoztatták 6.-ára a dolgot?!!
Kezdem nem jól érezni magam a rendelésemmel, főleg, hogy már átutaltam a pénzt...lehet, hogy máshonnan kellett volna rendelni, v nemtom ,de akkor is ez milyen már?
GRRR -
RudiG
tag
Miért nem vártál vele
?
Ilyen szerencsétlenül is csak én tudok rendelni...
Holnap viszik az asztali gépem. Pedig naon megszerettem. Jó kis gép ez...de a noti remélem mégjobb lesz
..azért fájó szívvel veszek tőle búcsút
Egyre inkább érdekel ez az USB-s dolog, meg az is,hogy pontosan milyen géped is van? Remélem az enéymnek nem lesznek ilyen betegségei... -
RudiG
tag
BUÉK!
Köszönöm a hozzászólásokat! Viszont nem teljesen tiszta az 5.1-es dolog. Tehát van rajta és, ha van 1 olyan erősítőm, ami szintén tudja, és arra ráködöm ezen az SPDF akűrmin, akkor megvan a tuti térhangzás? Firewire-nek mekkora az adatátviteli sebessége az USB-hez képest? És hogyhogy csak 1.1-es ,ha rányomok mást is?
Garihosszabbítással, hogyan álltok? -
RudiG
tag
Hali ismét!
Olvastam, hogy a notiban vm IntelŽ High Definition Audio cumó lesz, ha midnen igaz és az érdekelne, hogy ebből valamiféle úton-módon ki lehet-e csalogatni az 5.1-et, vagy vm hasonló több hangszórós dolgot. Gondolom, ha ez lehetséges, akkor az SPDIF-en keresztül történhet. De lehetséges ez egyáltalán vagy csak külső hangkarival?
Előre is -
RudiG
tag
válasz
becksim #1271 üzenetére
Köszönöm a vígaszt, de már nincs nálam és megrendeltem az 1.73-as centrinosat
(AV6A-Q025)
Már csak azt nem tudom, hogy +512 vel bővítsem ésakkor azzal lehet varázsolnio vm duálcseneles akármit, vagy gyűjtögessek még 1 kicsit és vegyek bele 1024-et hosszabbtávra előretekintve... -
RudiG
tag
Egyébként öcsém NÉRÓ-t pl utálja az asztali gépeknél is, mert mindig elbassza állítólag a lemezeket, és asszem vm Ashampoo-t istenít és használ.
Én azt szeretném kérdezni, hogy pl kocsiban mennyire szabad bekapcsolt állapotban tartaní a notebookot menet közben. Gondolok itt arra, hogy az ölemben van és pl gépelek, vagy filmetnézek,etc, ill. arra is, hogy mellettem van az ülésen (talán itt emiatt nagyobb mennyiségű és mértékű rázkódás érheti)
Esetleg van vknek vm általános jótanácsa kezdő notebookosok számára? Gondolom húzni nem nagyon szabad mint az asztalit...
Illetve az is érdekelne(lehet már mondtam/kérdeztem), hogy milyen külső vinyó tokot ill TV tunert érdedmes venni, mire kell figyelni, ill. mit kell mérlegelni? Létezik vmféle távirányítási lehetőség(pl usb-s távirányító, amivel médiaplayer-t éehet vezérelni, kikapcsolni a gépet, meg ilyenek? -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #1261 üzenetére
Nem tartom kizártnak amit mondassz, sőt egyet élrtek vele, de abban az AMD Turionos ASUS A6K-Q002 -es notiban, ami nálam volt, tényleg INTELes volt a WLAN vezérlő. Néztem is mikor telepítgettem felfelé a dolgokat, hogy mi a ****t keres ott ez az intel driver, de aztán feltettem és így beizzította a WLAN-t. Uh sztem arra írták, az meg, hogy nem egyértelmű a dolog, gondolom nem meglepő
.
Az író miatt előre izgulok. Ha jól emléxem a notival míg nálam volt én is írtam 1 DVD-t (Ridisk) és az egyik itthoni asztali képpel (LG combo) nem tudtam normálisan olvasni, legalábbis üresnek látta. A másik gép meg (PIO DVD írós,asszem 8-as) meg mintha szintén nem ismerte volna fel rajta a fájlt, de mikor néróval írtam még a lemezre az asztali PIO íróval, akkor ott már fölismerte a dogot. Lehet, hogy ez a kis bénázás nekem, vagy a néró rejteleminek tudhastó be -
RudiG
tag
válasz
Filterheadz #1259 üzenetére
Hali!
Ez tényleg érdekes, bár az első oldalon nem látom, hogy 1.7-es provival hirdetnék, ha jól tudom, nincs is ilyen az AMD Turion-ból, csak 1.6 és 1.8, de bevallom, nem vagyok túl tájékozott. A chipset ha megfigyeled egyezik a két helyen (SIS M760GX/756+964L), annyi plusz van, hogy az edigitalnal odaiirták az intel-t is. Sajnos csak találgatni tudnék, hogy miért? Talán elírás, talán tényleg van vm olyasfajta kiegészítője, lehet, hogy a WLAN-ra vonatkozik(sztem az integrált WLAN eszköznek a chipszetjére vonatkozik, legalábbis amikor nálam volt 1 hasonszőrű noti, akkor annak intel WLAN-ja volt), stb... -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1255 üzenetére
A fene enné a jó dolgukat...az én notimat igazán kipostázhatnák még idén
...
Sztem én is hagyom a partíciót és a billencset is. Gépelni soha nem tanultam, de valamelyest az évek során ragadt vm, lehet nem pont úgy ahogy kell, de kellő kísérletező szellemmel majd megtalálom a sok magyar okosságot.
Jut eszembe:külső vinyónak milyet érdemes venni? Milyen házat hozzá?Külső TV-tuner / távirányító <- ezekkel kapcsolatban van setleg valami tapasztalatotok? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1251 üzenetére
Hali! Még nem érkezett meg a gépem, a pénz mostanság érhet oda, remélem nemsokára megkapom (ha jól számoltam akkor legkésőbb kb 5-ödike környékén). Viszont az nagyon érdekelne, hogy te csináltá-e vmt a német billencsekkel? Nameg az is, hogy ha leszedem a gyári XP-t akkor azt bármikor vissza tudom pakolni a hozzá kapott CD-k segítségével?
-
RudiG
tag
Nektek is ilyen fakó a kijelző?
Az asztali Viewsonic VP171b-nek sokkal szebbek a színei,pedig az sem arról híres...
Lehet ezen valahogy javítani? -
RudiG
tag
Na, mostmár a notiról vagyok. Így netezni nem rossz
.kiváncsi leszek a többi dologra is, csak az asztali batár nem akarja kiírni DVDre a cumóimat.
Így egymás mellett nézve a kettőt, a kijelzővel még meg kell barátkozzak, nekem kicsit világos és...
A FS M1437G-nek nagyon szép képe volt a többi notihoz képset, igyekszem ebből is kisajtolni valami hasonlót (hiszen elvileg ugyan az a kijelzőgyártója az összesnen,ha jól tudom, csak máshogy híják, meg a beállítás térhet még el...legalábbis remélem) -
RudiG
tag
Milyen drivereket érdemes használni?
Azokat, amiket a gyári CD-n találok, vagy érdemes frissíteni őket a netről? -
RudiG
tag
Na sziasztok!
Ez lett a vége:
ASUS A6K-Q002
15.4'' WXGA 16:9 1280x800
Mobile AMD Turion64 MT30 1600 MHz
SiS M756 + 964L
512MB DDR333pc2700 bőv (sajna 2x256 duálcsenelben megy? vagy miez? ...bővítés szempontjából sajna nem a leg előnyösebb)
60GB
4x DVD+/-RW drive
NVIDIA® GeForce Go 6200/128MB
AC'97 16 bit sztereo
4400 mAh (Lithium-ion)
2.8 kg
24 hónap garancia
315-éért tudom nem volt olcsó, de sehol nincs már asus, nekem meg most kellett, uh maradt az extremedigital
Azért ezt vettem, mert tapizás és gari alapján ez nyert. Remélem azért min felbontásban elmegy rajta NFSMW, mert az asztali gépemről sajnabajna ezek az utolsó soraim
Vélemények, esetleges tapasztalatok, tudnivalók, minden érdekel, ez az ekső notebookom!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest