- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Köszönöm a segítségeket! tegnap meglett a megoldás, csak már nem volt erőm leírni.
Visszanyomoztam mit is tesz fel pontosan a korábban említett update. Kiderült, hogy nem a hangkártya driverét, hanem egy rendszereszközt történetesen az "Intel(R) Smart Sound technológia hangvezérlő"-t. Na ezt kellett rollbackelni, és azonnal lett hang.
Mégegszer köszi ! -
Moby
veterán
válasz
szaboi6512 #37089 üzenetére
Kösziek. A helyzet az, hogy így is feltelepíti. Annyi változik, hogy nincs benne az update listában, de a frissítési előzményekben már ott van, hogy sikeresen telepítve.
-
Moby
veterán
válasz
szaboi6512 #37087 üzenetére
Megtaláltam, de sajnos nem segít. Amint netre megy a gép, letölt egy INTEL Corporation System 10.23.0.2843 nevű update-et, ami kicsinálja azonnal a hangot. Az update-től meg nem igazán tudom elvágni, egy csomó minden nem működik nélküle.
-
Moby
veterán
válasz
szaboi6512 #37085 üzenetére
Nem tudom hogyan lehetne erről lebeszélni. Nem is kérdez semmit, felrakja a háttérben.
-
Moby
veterán
-
Moby
veterán
Üdv! Nem igazán tudom hol kérdezzek, hátha itt...
Adott egy Expertbook B9450FA. Valamelyik windows frissítés hazavágta a hangot úgy, hogy nincs kimeneti eszközöm. Teljes gyalu, win reinstall, win üdvözlőképernyőnél még van hang, de amint netre megy, letölt valami frissítést, és onnantól nincs hang. Win11, Win10 ugyanaz.
Valakinek bármi ötlet? Driver rollback nincs, a netre menés után olyan állapot áll elő, mintha addig nem is lett volna hangkártya (volt, működött), ezért nincs hova rollbackelni. Asus oldaláról letöltött driverrel ugyanaz, összes neten túrható troubleshooting kipróbálva, eredménytelenül. Dobjam ki? "Nemmegyekvelenetre" nem opció. -
Moby
veterán
Fú remélem jó helyen járok. Pár hete vettem, Asus expertbook b9450fa. Önhatalmúlag szabályozgatja nekem a fényerőt. Nem durva lépésekben, hanem nagyon finoman. Olyan, mintha a tartalomtól lenne függő, de nem windows beállításnak tűnik (abban nem is találok erre utaló nyomot), mert látszólag ugyanott áll a csúszka. Mi lehet ez? Megőrülök tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged