- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draut_HeV
tag
Sziasztok!
Lehet kapni olyan átalakítót, ami Sandisk M2 (Memory Stick Micro) kártyát ehetővé teszi az én Asus F5V notim számára, ami a következőket tudja fogadni:
MMC/ SD/ Mini-SD /XD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/ MS-Pro-Duo
Kösz előre! -
Draut_HeV
tag
Közben észrevettem még egy kis apróságot, a kamera mellett van egy kis zöld LED beépítve, a gond az, hogy a kamera képének a jobb felső sarkában is látható a fénye. Ki lehet valahogy kapcsolni?
-
-
Draut_HeV
tag
Végülis ha monitor közepét 50 cm-ről merőlegesen nézem, akkor viszonylag fekete a fekete, csak a széleken világosabb de nem zavaró. Ha 5 centivel feljebb nézem, akkor alul már zavaróan világos, ha lentebbről, akkor pedig felül már olyan érdekessé válnak a színek, mintha átmenne negatívba, vagy nem tudom. Akkor úgy fogom nyomni, hogy egy fekete képpel beállítom a kijelzőt, hogy jól lássam, aztán pedig úgy teszek, mint az Ellenség a kapuknál című filmben: ''Kő vagyok. Nem mozdulok.''
-
Draut_HeV
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Asus F5V-AP009C notit, nem tűnik rossznak, bár nem egy erőmű, de azért CS 1.5 megy rajta, és még NFSarbon-t is elviszi low-on, bár biztos nincs 60 fps, de egyáltalán nem szaggat.
Szal minden okés, egyetlen gondom van vele, ami kicsit idegesítő is, hogy a TFT háttérvilágítása nem egyenletes. Ezt főként fekete, vagy szürke képnél lehet észrevenni, a széleken sokkal világosabb a kép.
Eddig CRT monitornál ültem, lehet, hogy csak nekem zavaró. Más is tapasztalt ilyen problémát, vagy ez valami abnormális jelenség, és vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest