- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Rendben van, Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor leformázom, egyébként is tervbe volt véve, mert nem jött be a jelenlegi verzió a Realtek hangkártya kisebb hibája miatt.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
HoaryFox #22830 üzenetére
Intel Celeron(N2930) proci, a videó kártya pedig integrált. Inkább ölben használom. Igazából a probléma vele, hogy hiába van benne ez az icecool technológia cucc, alig van valami szellőzőnyílás rajta, legalábbis én hiányolom...
Amire még gyanakszok egyébként és eszembe jutott, hogy utóbbi időkben kaptam be vírusokat és hiába irtotta ki "elvileg" a Malwarebytes volt, hogy előjött újra és talán ez is okozhat valami gikszert... Nem tudom egy formázás javít-e ezen például vagy hogy vírus lehet-e felelős melegedésért.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
HoaryFox #22828 üzenetére
Mennyire kockázatos a BIOS frissítés egy hozzá nem értőnek? Lényegében csak követni kell az utasításokat, nem? A kézikönyvében a leírás elég egyszerűnek néz ki... Nyilván nem szeretném hazavágni, mert akkor ugyanott vagyok, mint a szétszedésével vagy még rosszabbul jövök ki belőle.
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok! Van egy X553M notebookocskám és az elmúlt pár napban túlzott melegedést tapasztaltam. Sima böngészés mellett akár felmegy 70 fok körülire is, ha nem téved az Aida... Öt hónapja vettem, gondoltam a kitakarítására, de ugye garanciás. Nem tudom jó ötlet-e szétszedni. Bios frissítésen is filóztam, mert vannak fent újabbak, de ettől a melegedés nem hiszem, hogy megoldódna. Na meg nem értek úgy hozzá, mondjuk nem tűnik bonyolultnak... Szerintetek szedjem szét mindenképp? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest