Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #36891 üzenetére
vagy Chrome, abban is lehet asztalt megosztani...
-
Yany
addikt
válasz
cs.zs. #36846 üzenetére
1. megvolt
2. Asusnál nincs új, csak nagyon régi driverek ehhez a géphez, természetesen BIOS legfrissebb van már jó ideje
3. Nincs Asusnál új driver.
4. DSA a fent berakott screenshotnak megfelelően nem ad ki verziót.Röviden: ez minde megvolt.
Viszont... megoldottam közben: Device Manager / Update driver / Select from list / Have disk / betallóz a letöltött Intel driver (amit előzetesen félretettem magamnak, amikor a nem települő gyári exét lefuttatva kicsomagolta a tartalmát egy temp könyvtárba) és voilá, kitrükköztem a szenyót. Frankón felment, működik és a control panelje is teljesen új már ennek.
Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm, aki foglalkozott a gondommal.
-
Yany
addikt
Tudtok egy linket dobni, hogy tuti azt szedjem le?
-
Yany
addikt
Asus tudorok, ahogy itt korábban már említettem, van egy szeretett kis UX410UA notim, amire felszabadítottam pár hónappal ezelőtt a Wind11 Pro-t. Megy is szépen rajta, viszont az Adobe szólt, hogy fel kéne tenni a legújabb Intel grafikus vezérlőt, mert régi és fagyogathat. Van is sokkal újabb, csakhogy szól az Intel driver, mikor elindítom, hoggy bocsi, Manufacturer Lock van, keressem meg az Asus site-ját és onnan telepítsem.
A gond az, hogy az Asus utoljára 2021-ben frissített a driveren. Van valami módja, hogy rávegyem az Intel drivert, hogy ne csekkoljon ilyen lock-ot, vagy valahogy felhergeljem a drivert a gépre?
Előre is köszi.
-
Yany
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #36471 üzenetére
Egy jó régi UX410UA nekem megy szépen screen mirrorral egy Android TV-s Sony-ra.
-
Yany
addikt
válasz
cs.zs. #36210 üzenetére
UX5401 lett így belőle (nem nekem, egy cimborámnak segítettem gépet találni). Én még mindig feleségem gépével vagyok el, amikor kimozdulok és mégis kell a gép, ezzel itt: [Zenbook UX410UA]
-
Yany
addikt
Ezekről a gépekről tudni, hogy mikor lesznek elérhetők?
- Zenbook 14X OLED UX3404
- Zenbook Pro 14 OLED UX6404 -
Yany
addikt
válasz
TheBikerider #28669 üzenetére
Időközben a youtube végzett a konverzióval is, pár órája már 4k az anyag. Egész délutánig "csak" 1440p-ben volt elérhető. Nem mintha sokat számítana.
-
Yany
addikt
-
Yany
addikt
Sziasztok,
Ígértem korábban egy UX410UA ZenBook bemutatót a korábbi iDeaUSA fejhallgatóhoz hasonlóan. 1, max 2 nap türelmet kérek szépen és kint lesz a youtube-on. Már az utolsó simításokat végzem. Alapos anyagra sikerült, tolok rajta mindenféle tesztet, körbekameráztam, megnyomkodtam, meghallgattam. Ki sem merem számolni, hány órányi munkám van benne, csak legyen aki megnézi.
-
Yany
addikt
Sziasztok!
Csak egy gyors igényfelmérés: ha készítek egy ehhez hasonló bemutató videót az Asus 14-es ZenBookjáról, az érdekelni fog it valakit? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged